Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Fredag 13 maj 

07:00-08:00 Mingel och frukost
08:00-08:45 Föreläsning

Plats: First Hotel Statt, Örnsköldsvik

Kostnadsfritt för medlemmar, övriga betalar 100 kr via swish på plats.

Anmäl dig här!

Förening

Frukostmöte: Att hitta kompetens - mångfald som en framgångsfaktor

En väl fungerande kompetensförsörjning är avgörande för konkurrenskraften. Men att hitta rätt person till rätt plats är en utmaning för många arbetsgivare.

Mari Schäder, Chief Human Resources Officer, berättar om hur Knightec med mångfald i fokus har jobbat strategiskt med sin kompetensförsörjning. En pusselbit är de skolsamarbeten som drivs på ett antal högstadieskolor sedan flera år tillbaka, i syfte att minska avståndet mellan skola och näringsliv och inspirera till intresse för teknik och innovation.

Varmt välkommen till en intressant och trevlig morgon!

StyrelseAkademien sprider strategisk kunskap om fördelarna med ett aktivt styrelsearbete som medför dels mindre risker för företaget och ledamöterna, dels lönsammare och mer värdefulla företag.

Nationella partners: