Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Se nomineringseventet med efterföljande panelsamtal här:

Förening

Kandidaterna till Guldklubban klara!

Varje år delas det prestigefyllda priset Guldklubban ut till en styrelseordförande som uppfyller högt satta kriterier. StyrelseAkademien Norr, tillsammans med Deloitte och SEB har i år nominerat hela fyra kandidater från norra Sverige i år och vilka dessa är tillkännagavs på ett digitalt nomineringsevent 10 november.

En utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap

Det är inte bara de hårda värdena som kandidater till Guldklubban ska uppfylla, det handlar till stor del om personliga egenskaper i sin ordföranderoll och i nomineringsprocessen har bland annat bolagets vd intervjuats kring detta.

De nominerade är

  • Tony Olovsson, ordförande Nåiden Bygg AB 
  • Ulrika Francke, ordförande Knightec AB 
  • Anders Wikström, ordförande Olofsfors AB 
  • Björn Karlsson, ordförande Contractor Bygg Norr AB

Nationellt event

Alla nomineringar till Guldklubban granskas nu av en central jury. Vem som får den prestigefyllda utmärkelsen avslöjas sista november vid ett nationellt evenemang i Stockholm som webbsänds från Spegelsalen på Grand Hôtel.

Genom åren har flera ordföranden från norra Sverige fått utmärkelsen. Anders Ullberg, Boliden, Bob Persson, Persson invest i Östersund och senast, 2018 fick Marie Berglund en Guldklubba för sitt arbete med örnsköldsviksföretaget Eurocon consulting.

Nationella partners: