Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Olof Degerfeldt

ordförande StyrelseAkademien Norr 
samt vice ordförande StyrelseAkademien Sverige

Förening

Julhälsning från ordförande

2020 lider mot sitt slut och det har varit ett år starkt präglat av den rådande pandemin. Vi var många som hoppades på att kunna återgå till det ”normala” under hösten, men vi får konstatera att större delen av 2020 färgats av pandemin och dess konsekvenser och nu ser det ut som att det är något vi får fortsätta leva med under en tid. Så här i juletid sänder vi en extra tanke till alla som drabbats personligen och förlorat nära och kära som följd av virusets spridning.

2020 blev omställningarnas år

Många av oss har drabbats av pandemins konsekvenser på ett eller annat sätt. Nöden är uppfinningarnas moder heter det ju och inom näringslivet får vi ändå konstatera att många varit fantastiskt uppfinningsrika och hittat andra vägar när krisen kom, och framförallt när den höll i sig. Vi fick lära oss att inte ställa in utan ställa om. Tänka om och tänka nytt. Det vi trodde var tillfälliga lösningar kom under hösten att bli mer etablerade och jag vill nog påstå att några positiva saker också kommit ur detta. Vi har lärt oss att bli mer digitala och det har öppnat nya dörrar och nya världar för många.

För oss på StyrelseAkademien har 2020 varit omvälvande. Vi började året med tre mycket uppskattade Stora Styrelsedagar med trevliga mingel, intressanta föreläsningar och firande av vårt 20-årsjubileum. Det var innan pandemin nådde oss och mycket ställdes på sin spets. Att som ideell förening försöka möta upp det behov vi såg bland våra medlemmar när det gäller att ge råd, inspiration och kunskap i skarpt läge blev vår mission. Vi ställde inte in, vi ställde om. Tänkte om och tänkte nytt. Frukostmöten blev webbinarier, klassrumsutbildningar blev online utbildningar. Under året har vi genomfört 14 webbinarium och som setts av flera tusen personer. Vi har genomfört utbildningar online där deltagarna blivit positivt överraskade över den interaktion med läraren och övriga deltagare som vi fått till även genom skärmen. I och med denna omställning blev vi även mer tillgängliga för fler av våra medlemmar som finns över hela vårt stora område – Norrbotten, Lappland, Västerbotten och norra Ångermanland.

2020 gjorde vi också vår hittills största satsning på Guldklubban. Det har varit fantastiskt roligt att, tillsammans med våra partners SEB och Deloitte, få lyfta fram och hylla kunniga ordföranden i vårt område.

Nu blickar vi framåt

Nu väntar julledighet, vi ska ladda våra batterier och samla tankarna inför nästa år. Vi har stora planer för 2021! Stärkta av mycket fina betyg i vår medlemsundersökning och fyllda med inspiration från all input och alla tips vi fick via enkäten så känner vi oss mer motiverade än någonsin att skapa ett riktigt bra verksamhetsår 2021 fyllt av medlemsnytta. Stort tack till er som tog er tid att svara på enkäten, och om ni har idéer eller vill ge oss tips så tveka inte att kontakta oss.

Vi kommer under 2021 att fortsätta med våra uppskattade webbinarier och även lägga till digitala mingelrum för att erbjuda möjligheten att nätverka med andra deltagare. Vår nya inloggade webb kommer att lanseras så bland annat anmälningsförfarandet blir mindre krångligt. Vi kommer dessutom att lägga ut flera digitala utbildningar och även skapa fler, kortare utbildningar inom ämnen som ekonomistyrning, valberedning, hållbarhet, osv. Många medlemmar har frågat efter bättre möjligheter att hitta styrelseuppdrag och under 2021 kommer vi att testa digitala matchmaking-event. En mycket spännande utmaning för oss är också att på bästa sätt leverera Stora Styrelsedagen 2021. Detta är bara ett axplock av vad vi ser fram emot under 2021.

Avslutningsvis vill jag tacka våra partners som stöder vår mission på olika sätt och inte minst StyrelseAkademien Norrs ledamöter för sitt fina engagemang.

Fyllda med hoppfullhet och inspiration tar vi nu julledigt och önskar alla våra medlemmar en riktigt fin jul med uppmaningen håll avstånd, håll ut och håll kontakt!

Ta hand om er, vi ses 2021.

 Olof Degerfeldt

Nationella partners: