Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Ulrika Sedin

Förening

Ulrika Sedin

Ulrika Sedin är egenföretagare efter många år som anställd i såväl stora internationella bolag som mindre familjeägd verksamhet och offentlig sektor. Jag har en bred erfarenhet av ledarskap, kommunikation, försäljning, utvecklingsarbete och HR.

Varför är du engagerad i Styrelseakademien?

Jag vill bidra till att hjälpa företag hitta outnyttjad potential för att kunna växa. Där tror jag att en aktiv styrelse är otroligt viktig och StyrelseAkademien har en viktig roll i att skapa förståelse för vilken effekt ett bra styrelsearbete kan ge i tillväxtresan, med nya ögon, kompetens och perspektiv på verksamheten.

Vad tycker du är viktigast/roligast/intressantast med styrelsearbete?

Att som styrelse få använda den samlade kompetensen till att stärka företagets möjligheter att växa och utvecklas. Styrelsen har en viktig roll att jobba med en strategisk höjd och inte dyka ner i operativa frågor som ägs av verksamheten.

Var önskar du att Styrelseakademien Norr befinner sig om fem år?

Jag ser Styrelseakademien som den naturliga samarbetspartnern för företaget som vill utveckla sitt styrelsearbete. Vi har en styrka i att kunna erbjuda tailoriserade utbildningar och rådgivning till enskilda företag i styrelsefrågor.

Aktuella uppdrag:

Ledamot i Sidensjö Sparbank

Ledamot i Safina Invest

Nationella partners: