Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

8 december 2021

Förening

AKTUELLA DATUM VÅREN 2022

3, 4 samt 10, 11 februari | Anmäl dig
10, 11 samt 17, 18 mars| Anmäl dig
21, 22 samt 28, 29 april | Anmäl dig
12,13 samt 19, 20 maj | Anmäl dig
9, 10 samt 16, 17 juni | Anmäl dig

"Utbildningen var en perfekt mix av teoretiska och praktiska exempel ledd av en mycket kunnig lärare. Onlineformatet gjorde utbildningen mycket tidseffektiv och fungerade över all förväntan där även mingel med gruppen och nya kontakter möjliggjordes på ett effektivt sätt". 

 
Erik Engström, grundare och affärskonsult på ValueTech och tidigare deltagare

 

HUR KONTROLLERAR JAG MIN EGEN TEKNIK I FÖRVÄG?

För att kunna delta behöver du en dator, surfplatta eller smart telefon med headset och kamera, samt en stabil internetuppkoppling. På datorn måste du installera programvaran "Zoom" och på din surfplatta eller smarta telefon behöver du appen ”Zoom Cloud Meetings”. Det enklaste sättet att kontrollera att din teknik fungerar i förväg är att testa att logga in via denna länk zoom.us/test. Blir du tillfrågad om du vill installera programvaran eller appen svarar du ja och sen är du igång. Se gärna denna korta film, som beskriver hur du loggar in till ett möte youtu.be/hIkCmbvAHQQ och den här som beskriver hur du ställer in headset och kamera för ljud och bild youtu.be/-s76QHshQnY.

Online: Rätt fokus i styrelsearbetet SME

Rätt fokus i styrelsearbetet ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt.

Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet. Du lär dig hur styrelsen och dess arbete kan struktureras och du får med dig verktyg som hjälper dig i detta arbete. Förutom ett gediget utbildningsmaterial får du checklistor, mallar och boken ”Vägledning till god styrelsesed”, Styrelse­Akademiens normgivande kod inom styrelsearbete.

Rätt fokus i styrelsearbetet genomförs av StyrelseAkade­miens ackrediterade lärare, som alla har erkänt goda kun­skaper inom svensk bolagsstyrning samt egna erfarenheter av styrelsearbete. Varje år väljer därför mer än 1 000 styrelseledamöter i svenska bolag att gå denna branschledande utbildning som genomförs på ett 20-tal orter i hela landet.

Utbildningen är uppdelad i fyra block som täcker det mesta du behöver veta om bolagsstyrning: hur du får rätt beman­ning, rätt styrning och inriktning, samt ett mer praktiskt avsnitt om rätt arbetssätt som även berör ansvarsfrågan.

I utbildningen ingår även en möjlighet att certifiera dig som styrelseledamot. Det innebär att du efter avslutad utbildning gör en tentamen. Om du klarar tentamen får du ett bevis på att du är certifierad styrelseledamot.  

StyrelseAkademien är den normgivande organisationen för professionellt styrelsearbete i Sverige. Vår certifiering ger dig en unik kvalitetsstämpel som är meriterande när ägare och valberedningar söker styrelse­ledamöter.

Nationella partners: