Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Andreas Lundmark                                                                

Concepta Sweden AB 

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Grundfundamentet är avgörande!

Jag drivs av utveckling i alla dess former, gärna kopplat till IT och system av olika slag. En av mina största drivkrafter är att få se att det arbete och de förändringar som drivs igenom faktiskt leder till de effekter man önskar att nå.

Mitt namn är Andreas Lundmark och har senaste 15 åren arbetat med processutveckling och IT-system inom sälj, marknadsföring och logistik, varav de senaste 10 åren via mitt egna bolag Concepta Sweden AB.

Ur det operativa arbetet, så har mitt intresse kring styrelsearbete växt fram och jag gick Styrelseakademiens utbildning Rätt fokus i slutet av 2019 och klev under våren 2020 in i mitt första styrelseuppdrag.

Några grundläggande saker som jag anser är superviktiga och som måste vara på plats för att styrelsearbetet ska ge effekt och fungera, är:

  • Grundstruktur – säkerställ att mötesdatum, inbjudningar, dokumentation och struktur finns före, under och efter mötena. Utan den är det lätt att man spiller onödig tid på väntan eller att mötesdeltagarna inte kan förbereda sig optimalt.
  • Rätt frågeställningar – diskutera och arbeta med rätt typ av frågeställning i styrelsen och fokusera åtminstone lika mycket framåt som bakåt.
  • Arbeta som ett lag – var inte rädd att använda rätt resurser och kontakter vid rätt tillfälle. Använda styrelsens medlemmar, våga använda den operativa verksamheten, använd externa personer vid behov och arbeta som ett lag, även över och utanför ”gränserna”.

Finns det företag i Örebro-regionen som behöver ha in ny energi i styrelserummet, så är jag tillgänglig för ett nytt styrelseuppdrag.

Nationella partners: