Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Christina Åhlstedt

Nuvarande uppdrag:
Styrelseledamot International Sport Shooting Federation 
Styrelseordförande Näsby Träningscenter AB
Styrelseledamot IT-Omsorg AB
Vice ordförande Bostadsrättsförening Oskarsparken 15
Ägare och styrelseledamot i Ducibus AB

Tidigare uppdrag:
Styrelseordförande City Örebro
Styrelseledamot People Provide AB
Styrelseledamot European Shooting Confederation
Styrelseledamot Knowit Örebro AB
Styrelseledamot Handelskammaren Mälardalen
Styrelseordförande Örebro Promotion/Handelskammaren Örebro
Styrelseledamot Svenska Skyttesportförbundet 

VD Alfred Nobel Science Park AB
VD IT-mästaren AB
VD Q-Free Sverige AB

                                                          

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Digitalisering och innovation är förutsättningar för att säkerställa bolagets långsiktiga överlevnad

Mina första styrelseuppdrag fick jag via idrotten när jag, som engagerad landslagstränare med många idéer, blev invald i Svenska Skyttesportförbundet. Sedan dess har jag engagerat mig i styrelser för flera organisationer och bolag parallellt med operativa ledar- och VD-uppdrag. Idrotten ligger mig fortfarande varmt om hjärtat och en fot i idrottsvärlden finns kvar bland annat genom mitt uppdrag i det Internationella Skyttesportförbundets styrelse.   

För att stämma av om mina idrottserfarenheter var gångbara i företagsvärlden gick jag för ett antal år sedan, Styrelseakademiens ”Certifierad Styrelseledamot” och sedan ”Från noll till börsen”. På senare tid har jag också gått ”Master fokus, högre ordförandeutbildning” som jag haft nytta av både som ordförande och som VD. 

Jag har arbetat i styrelser som representerar olika branscher även om jag operativt gärna rör mig i teknik och IT branschen. Jag brinner för att utveckla företag och människor och styrelseuppdrag har varit ett sätt att använda mina erfarenheter och idéer i andra sammanhang och för nya utmaningar, utan att behöva byta arbetsgivare. 

Styrelsearbete är både roligt och ibland ordentligt utmanande, men känslan av att tillsammans lyckas nå ett högt uppsatt mål, eller ta sig starkare ur en kris, är väldigt belönande.

 Några tankar om styrelsearbete:

  • Det kan vara smickrande att få frågan om ett styrelseuppdrag, men kolla upp förutsättningarna innan du tackar ja. Få klart med vilka förväntningar som finns på dig och att du själv känner att du kan bidra till bolagets utveckling. 
  • När du som ägare ska ta in en extern styrelseledamot bör du tydliggöra dina framtidsplaner och förväntningar innan du skickar förfrågningar till potentiella kandidater så du får rätt person till uppdraget och inte bara en allmänt bra person.
  • Stanna inte kvar i styrelser där du av olika anledningar inte får rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb eller där dina egna värderingar krockar med uppdraget.
  • Erfarenheter har man stor nytta av i styrelsearbetet men det är lika viktigt att hålla sig aktuell och fortsätta utvecklas för att vara relevant för nya uppdrag. 
  • Digitalisering och innovation är förutsättningar för att säkerställa bolagets långsiktiga överlevnad och måste upp på agendan.

Nationella partners: