Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Eva Gyllenstrand

Nuvarande uppdrag: 

  • Vice VD (övergår 2021 till styrelseledamot): Skofabriken Kavat AB

  • Styrelseordförande och ledamot: Böneruds Gård AB

 

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Att göra skillnad

Entreprenörskap och verksamhetsutveckling är områden som fascinerar mig. Entusiasmen och entreprenörens förmåga att hitta nya väger gör skillnad, i så många dimensioner och för så många. För mig är det innebörden av företagande. 

Jag har förmånen att vara del av 75-åriga familjeföretaget KAVATs resa. Från en produktionsstyrd barnskotillverkning till en modern digitaliserad försäljningsorganisation med egen tillverkning, där hållbarhet genom alla år varit verksamhetens riktmärke. KAVAT har sedan lång tid tillbaka haft extern styrelseordförande och är under omställning från en ägarledd till en ägarstyrd organisation. Ägardirektiv och ett professionellt styrelsearbete har hjälpt företaget att sortera och fokusera i de strategiska frågorna. 

Min man och jag driver ett ekologiskt lantbruk med mjölkproduktion och gården är självförsörjande på djurfoder. Det är en familjegård i andra generation och även här märks vikten av att lyfta blicken och jobba strategiskt och långsiktigt. Hållbarhet och digitalisering/automatisering är centrala frågor i denna verksamhet.   

Tidigare har jag i rollen som auktoriserad redovisningskonsult och affärsrådgivare följt ägarledda företag på tillväxtresor, generationsskiften och försäljningar samt hållit föredrag och utbildat inom redovisning och ägardirektiv. I höst ska jag gå kursen Rätt Fokus för att stärka mig i rollen som styrelseledamot. Jag hoppas även att medlemskapet i Styrelseakademien ska ge mig ett stort nätverk och möjlighet att aktivt jobba med fler ägarledda företags förändringsarbete. Antingen som operativt stöd till vd och ledning eller i en styrelseroll.  

Nationella partners: