Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Magnus Lagergren

                                                         

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Styrelsearbetet navet i företagets utvecklingsarbete

Magnus Lagergren har arbetat som styrelseordförande under 6 månader för Nordic Energy Partner AB i en övergångslösning där han vid nästa bolagsstämma formellt ska väljs för posten. Företaget har men stort engagemang utvecklats från ett el- och VVS företag till att växa stort inom Värmepumpar, Kylanläggningar och Solenergi. Att gå från 5-6 medarbetare till idag efter några år vara 20-25 kräver mer styrning både i styrelserummet och inne i företaget. Ägarna har tagit modiga steg i tillväxt och visar med nu att man tror på en fortsatt tillväxt för. NEPAB står för en kompetens där kunden kan vara trygg med att de lösningar vi erbjuder är säkra och hållbara. Nordic Energy Partner AB är ett företag som finns kvar. 

- Speciellt inom solenergi ser vi lycksökare som inte har ordning på lagar och regler och arbetsmiljö. Detta har alltid NEPAB varit noga med berättar Magnus Lagergren.

När Magnus ville utveckla sitt eget och styrelsens arbete vände han sig till StyrelseAkademien och valde att gå utbildningen Rätt fokus. Det finns flera utbildningar inom samma område som fördjupar kunskapen som nu står på tur. 

Magnus berättar också att han har stor erfarenhet av många olika slags styrelsearbete inom politik, ideella organisationer och föreningar och fortsätter: - Att sitta i en bolagsstyrelse för små- eller medelstora företag med närvarande ägare är något helt annat. Nu är Magnus certifierad styrelseledamot, efter godkänt prov vilket gör att han blir en attraktiv styrelseledamot för fler företag.

Nationella partners: