Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Marcus Götmar

Nuvarande uppdrag:

Styrelseledamot/VD: Götmarsgruppen AB, Götmars Förvaltning AB, Begravningsbyrån Hultcrantz, Floristverkstan i Örebro AB

Styrelseledamot: Sveriges begravningsbyråers IT AB

Ordförande i Bostadsrättsförening HC Ski Lodge

Ledamot i styrelsen för StyrelseAkademien i Örebro.

 

VEM VILL DU SE SOM MEDLEM I FOKUS?

Maila ditt förslag till orebro@styrelseakademien.se

Förening

Styrelsearbete utvecklar!

Jag äger och driver tillsammans med min bror ett familjeföretag i tredje generation. Vi valde att starta ett aktivt styrelsearbete med extern ordförande och ledamot. Det har hjälpt oss att bli mer professionella och målmedvetna samt fått tydligare roller i företaget. I ett ägarlett företag är det viktigt att ha en styrelse att rapportera mot och som ställer krav. Givetvis är det också värdefullt att få in kompetens och nya perspektiv. Framför allt ökar fokuset på de långsiktiga, strategiska frågorna. Styrelsearbetet ökar tillväxt och lönsamhet! 

Har även gjort en liknande resa i ett ytterligare bolag där vi är delägare, med samma erfarenheter. Tidigare har jag även arbetat i styrelseuppdrag ibland annat branschorganisation.

För mig blev ett medlemskap i StyrelseAkademien naturligt eftersom jag behöver ett nätverk och kunskap kring styrelsearbete. Medlemskapet har hjälp till att skapa ett styrelsearbete. Utbildningen Rätt fokus har hjälpt mig både i roll som VD och styrelseledamot.

Nationella partners: