Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

AfterBoard

AfterBoard är en AfterWork för StyrelseAkademiens medlemmar. Under informella former träffas vi för att umgås, diskutera och nätverka. Inga föreläsningar hålls, detta är helt och hållet ett tillfälle för att bredda sitt nätverk och diskutera styrelserelaterade frågor.

Vi håller till på Scandic Fimurarehotellet i Linköping och Scandic Strömmen i Norrköping. StyrelseAkademien har alltid en representant på plats och ser till att samtal startas. Se till att träffa andra styrelsearbetare och bredda ditt nätverk. Kommande tillfälen och länk till anmälan hittar du under aktiviteter & playkanal.

 

Nationella partners: