Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Seminarie: CYBERSÄKERHET FÖR STYRELSE OCH VD

Vad är styrelsens roll när det gäller cybersäkerhet?

Ransomware och cyberattacker är ständigt återkommande rubriker i media. Cybersäkerhet har de senaste åren seglat upp som en av de viktigaste affärsriskerna. Därmed är det ett område där både styrelse och VD behöver få bättre koll. Men hur ska man se på cyberrisker i ett styrelseperspektiv?

Jan Karlsson, certifierad IT-revisor, har arbetat med riskhantering och granskningar inom IT-säkerhetsområdet för en lång rad företag och myndigheter. Jan gästar oss denna morgon och kommer att beröra: 

- Omvärldsförändringar och dagens hotbild
- Exempel och lärdomar från tidigare cyberattacker
- Styrelsens roll i att hantera risker kopplat till cybersäkerhet

Föreläsningen kommer att innehålla praktiska tips på hur styrelsen kan styra det strategiska säkerhetsarbetet i små och medelstora bolag.Digitalt seminarie

Onsdagen den 9 mars 2022 kl 8:00 - 9:00

Anmäl dig här

Nationella partners: