Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Seminarie: Mediastrategi för styrelse och vd

En genomtänkt strategi för mediahantering med ett tränat och tryggt ledarskap är ovärderligt. Både i vardagen och när det hettar till, när reportrar ringer och kommentarerna rasslar in på sociala medier.

Anna Lindberg har över 20 års erfarenhet som journalist, publisher och ansvarig utgivare. Hon har varit på båda sidor om det mediala skranket och vet att de flesta får förhöjd puls redan vid tanken på att en reporter ringer för att ställa frågor. Särskilt om man inte får veta vilka frågor det handlar om. Särskilt om ens verksamhet är i ett känsligt skede, eller om läget är krisigt, eller om det finns interna konflikter.Som styrelseordförande, styrelseledamot eller VD har du ett ansvar att hantera media på rätt sätt. Men också en möjlighet att nå ut och äga er story. Lyssna till hur det kan gå till när drevet är igång, hur tänker journalisten och hur kan ni i styrelsen förbereda er. Passa även på att ställa dina frågor till Anna.

Digitalt seminarie

Tisdag den 15 februari 2022 kl 8:00 - 9:00

Anmäl dig här

Nationella partners: