Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Styrelsemallar - VD-instruktion

Välkommen till våra digitala medlemsaktiviter kring våra nya styrelsemallar. Detta är den tredje aktiviteten i en serie.

En vd-instruktion förtydligar arbetsfördelningen mellan bolagets vd och styrelsen. Vd-instruktion är endast ett krav i publika bolag, men är något som både vd och styrelse har stor nytta av även i ej publika bolag.

Vad bör vd-instruktionen behandla? Varför behövs den? Hur kan instruktionen förtydliga arbetsfördelningen mellan styrelse och vd? Och på vilket sätt ger det en mer handlingskraftig vd?

På denna medlemsaktivitet går vi genom vår mall för vd-instruktion och diskuterar hur den kan utformas. Peter Forssman, erfaren styrelsearbetare, är med oss i diskussionen och ger sin syn på vd-instruktionen och hur den kan förbättra vd och styrelsens arbete.

Varmt välkommen!

Tid: Onsdag 31 augusti kl 08:00-09:00
Plats: Digitalt

Anmäl dig här

Nationella partners: