Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Styrelsemallar - Det konstituerande styrelsemötet

Välkommen till våra medlemsaktiviter kring våra nya styrelsemallar. Detta är den första aktiviteten i en serie.

Det första mötet efter årsstämman, det konstituerande styrelsemötet, är viktigt och lägger grunden för styrelsens arbete det kommande året. Det händer dock att vi hanterar det lite för lättsamt.

På denna medlemsaktivitet går vi genom vår mall för det konstituerande styrelsemötet och pratar om varför de olika punkterna är med och vad som är av extra vikt. Hur bör ordförande och ledamöter förbereda sig? Hur lång tid behöver avsättas? Vad är lätt att missa? Vi får besök av Hans Bergenheim. Hans är en uppskattad styrelseordförande och efterfrågad av bolag inom alltifrån fintech- till metallindustrin. Han har gått i Ingvar Kamprads skola och insåg tidigt att man som styrelse måste hjälpa varandra till gemensam framgång. Ta del av hans tips inför årets höjdpunkt – det konstituerande mötet.

Tillsammans har vi även en diskussion och ger varandra tips.

Digitalt seminarie

Fredag den 4 februari 2022 kl 8:00 - 9:00

Anmäl dig här

Nationella partners: