Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SJUHÄRAD

Vi vill inspirera dig till framgång och bidra till ett konkurrenskraftigt näringsliv i Sjuhäradsbygden. Det gör vi genom att generöst dela med oss av våra kunskaper om styrelsearbete. Tillsammans med våra partner skapar vi ett nätverk på hemmaplan som du kommer att ha mycket glädje av.

Läs mer om oss…

Evenemang

Cybersäkerhet - vilket ansvar har styrelsen?

Många lokala företag är drabbade vid sidan av den stora cyberattacken som bland annat drabbat många Coop-butiker. Både samhället i stort och företagen behöver mer kunskap och beredskap när det kommer till just it-säkerhet. Lär dig mer. Anmäl dig till Styrelsedagen!

Utbildning

Anmäl dig till vår välrenommerade Styrelseutbildning

Ge dig själv en kvalitetsstämpel. Bli en certifierad styrelseledamot och bidra till en professionell styrning av företagets utveckling. Passar dig som är ägare, aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete.

Evenemang

10/5: Styrelsefrukost på Högskolan i Borås "Bygg framtiden tillsammans med generation Z"

Den nya generationen är uppväxt med smartphones, internet och alla dess fördelar. Digitaliseringen de senaste åren har skapat möjligheter men också förväntningar från den nya generationen, som måste mötas och tillgodoses av arbetsgivaren.

Evenemang

2/3: Krig i Europa, hur påverkas vi? Extrainsatt styrelsefrukost online

Krig i Europa, hur påverkas vi? Men hur hamnade vi här samt vilka konsekvenser får detta för Europa och Sverige.

Evenemang

7/9: Styrelsefrukost på Högskolan i Borås med Marcus Hedelin

Att bygga långsiktiga relationer, nätverka, och att alltid vara reko är något som Marcus Hedelin kommer prata mer om under sitt föredrag.

Evenemang

16/3: Årsstämma 2022 med tema "Styrelserekrytering - ur ett ägarperspektiv"

Hur skall medelstora och växande företag hitta rätt personer för styrelseuppdrag och advisory board? Anmäl dig till den förlängda årsstämman med tema "Styrelserekrytering - ur ett ägarperspektiv"

Byggbolaget tog hem styrelsepriset

Byggföretaget tog hem styrelsepriset: ”Då gör vi rätt” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Förtroende. Företagets viktigaste kapital.

Boråsprofilernas tankar om ledarskap – så bygger man förtroende. Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Industri 4.0

Borås bil: Fördjupar sig i nästa industriella revolution: ”Första munsbiten” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Svante Forsberg

Borås bil: Årsstämma med risker i fokus: "Vad gör man om det går åt helvete?" Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Blåkläder - Sjuhäradsstyrelse 2019

Blåkläder prisas för aktivt styrelsearbete: ”Mycket branscherfarenhet” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Borås Bil

Borås bil: Systrarna med bilar i blodet Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Nyheter

Save the date! Bolagsstyrning för kommunala bolag

Inför kommande mandatperiod förbereder StyrelseAkademien de nya styrelserna i kommunala bolag på sin uppgift. Förutom utbildningar inom området bjuder vi nu in till två webbinarier på temat.

Utbildning

Bli en certifierad ledamot i höst!

Vill du utveckla dina kunskaper inom styrelsearbete och dessutom certifiera dig som ledamot? Vill du bidra på rätt sätt och med rätt frågor kring styrelsebordet? Rätt Fokus i Styrelsearbetet är vår mest populära utbildning. Välj mellan online eller klassrum i hela Sverige.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Rätt fokus i styrelsearbetet SME - datum för onlineutbildning

Efterfrågan på våra onlineutbildningar är fortsatt stor varför formatet är här för att stanna. Här hittar du vårens alla datum.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: