Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SJUHÄRAD

Vi vill inspirera dig till framgång och bidra till ett konkurrenskraftigt näringsliv i Sjuhäradsbygden. Det gör vi genom att generöst dela med oss av våra kunskaper om styrelsearbete. Tillsammans med våra partner skapar vi ett nätverk på hemmaplan som du kommer att ha mycket glädje av.

Läs mer om oss…

Evenemang

8/2: Styrelsefrukost på Högskolan i Borås med Johan Sköld

Styrelsefokus för tillväxt i lågkonjunktur! Vilka är framtidens företag i västsverige och hur kan de växta så extremt fort även när det blåset motvind? Vad kan västsvenska styrelser lära sig av Silicon Valley och hur skapas ett miljardföretag på några år?

Evenemang

31/3: Årsstämma med tema "Tolv steg till vassare styrelsearbete"

Anmäl dig till den förlängda årsstämman med tema "Tolv steg till vassare styrelsearbete" med Petra Palmgren Lindwall.

Evenemang

19/4: Styrelsefrukost på Högskolan i Borås med Per-Olof Arnäs

Logistikbranschens digitala framtid - några observationer

Evenemang

Cybersäkerhet - vilket ansvar har styrelsen?

Många lokala företag är drabbade vid sidan av den stora cyberattacken som bland annat drabbat många Coop-butiker. Både samhället i stort och företagen behöver mer kunskap och beredskap när det kommer till just it-säkerhet. Lär dig mer. Anmäl dig till Styrelsedagen!

Utbildning

Anmäl dig till vår välrenommerade Styrelseutbildning 19-20 mars

Ge dig själv en kvalitetsstämpel. Bli en certifierad styrelseledamot och bidra till en professionell styrning av företagets utveckling. Passar dig som är ägare, aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete.

Evenemang

10/5: Styrelsefrukost på Högskolan i Borås "Bygg framtiden tillsammans med generation Z"

Den nya generationen är uppväxt med smartphones, internet och alla dess fördelar. Digitaliseringen de senaste åren har skapat möjligheter men också förväntningar från den nya generationen, som måste mötas och tillgodoses av arbetsgivaren.

Byggbolaget tog hem styrelsepriset

Byggföretaget tog hem styrelsepriset: ”Då gör vi rätt” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Förtroende. Företagets viktigaste kapital.

Boråsprofilernas tankar om ledarskap – så bygger man förtroende. Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Industri 4.0

Borås bil: Fördjupar sig i nästa industriella revolution: ”Första munsbiten” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Svante Forsberg

Borås bil: Årsstämma med risker i fokus: "Vad gör man om det går åt helvete?" Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Blåkläder - Sjuhäradsstyrelse 2019

Blåkläder prisas för aktivt styrelsearbete: ”Mycket branscherfarenhet” Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Borås Bil

Borås bil: Systrarna med bilar i blodet Läs artiklen efter styrelsefrukosten i Borås Tidning här:

Nyheter

Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CS3D)

Det omarbetade förslaget till ändring av Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CS3D) bereds nu i EU-parlamentet. Något som Styrelseakademien arbetet intensivt med att få till.

Utbildning för kommunalt och regionalt ägda bolag

Våra styrelseutbildningar kan målgruppsanpassas och skräddarsys så att de har relevans i varje bolags specifika verklighet och blir ett led i styrelseutvecklingen. Läs mer om vad vi erbjuder just kommunalt och regionalt ägda bolag.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet för offentlig sektor

Kvalitetssäkra styrelsen med en certifiering i styrelsearbete, speciellt framtagen för offentlig sektor. Nu kan du boka utbildning 26-27 januari eller 13-14 mars i Stockholm. Vi bjuder även in till ett mingel efter första utbildningsdagen.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: