Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Nu står det klart vem som tar hem priset Årets Sjuhäradsstyrelse.

Varje år delar Styrelseakademien ut en utmärkelse till ett aktiebolag i Sjuhärad som genom gott styrelsearbete utvecklat bolaget. I år blir det Borås Bil som tar hem priset. Styrelseakademiens ordförande Bosse Lindell presenterade vinnaren i ett pressmeddelande under söndagen. Företaget vinner tack vare sin stabila ekonomiska utveckling.

”Företaget har under en längre tid bedrivit ett aktivt och strategiskt styrelsearbete i en traditionell bransch som är under stark förändring. Styrelsearbetet bedrivs mycket professionellt, med god ordning och reda och på nivå med ett noterat bolag.” står det i motiveringen.

Priset kommer att delas ut i samband med styrelsefrukosten fredagen den 14 december på Högskolan i Borås. Kom och träffa styrelsen! Kostnadsfritt. Öppet för alla. Anmäl dig? Klicka här!

Nationella partners: