Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Bli medlem i StyrelseAkademien - få annonser om styrelseuppdrag!

> Läs om medlemskap i StyrelseAkademien

 

Kontakt

Vid frågor, vänligen kontakta din lokala förening.

Hitta styrelseuppdrag PRENUMERERA PÅ ANNONSER

Vill du hitta nästa styrelseuppdrag? Då kan du som är medlem prenumerera på StyrelseAkademiens annonser.

StyrelseAkademiens prenumerationstjänst för annonser om lediga styrelseuppdrag är mycket uppskattad av våra medlemmar. Många hittar sitt första eller fler styrelseuppdrag den här vägen. För bolagen är det tryggt att annonsera mot en så kvalificerad målgrupp som StyrelseAkademiens medlemmar är.

Vilka styrelseuppdrag annonseras ut?
StyrelseAkademien förmedlar annonser som rör styrelsekompetens:

  • Styrelseledamot
  • Styrelseordförande
  • Valberedare
  • Stämmoordförande

Var finns annonserna?
Annonserna om styrelseuppdrag skickas ut som mejl till prenumeranter.  Det är bara medlemmar i StyrelseAkademien som kan prenumerera och söka styrelseuppdragen. Alla medlemmar får automatiskt annonserna, utom de som har valt att avregistrera sig.

Annonserna presenteras också här på webbplatsen: 

• Lista över innevarande års annonser där bolagens namn inte anges, och där det inte går att klicka på annonserna. Den här sidan är öppen för alla. 
• Lista över innevarande års annonser där bolagens namn oftast skrivs ut (i undantagsfall rekryterar bolag anonymt) och där det går att klicka till annonserna. Sidan är bara öppen för medlemmar.

Du ansöker direkt till det rekryterande bolaget.

Gör så här för att prenumerera
Första steget är att bli medlem i StyrelseAkademien. Det är ett klokt val om du vill vara i en gemenskap med andra professionella styrelseledamöter över hela landet. StyrelseAkademien har cirka 7 000 medlemmar, och är rikstäckande med lokalföreningar från norr till söder. 

Nationella partners: