Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

26 maj kl 08.15-09.30: Webbinarium med PM Nilsson Dagens Industris politiska redaktör. "Värna den nya friheten!" - om distansarbete i framtiden.

Förening

26 maj kl 08.15-09.30: Webbinarium med PM Nilsson Dagens Industris politiska redaktör. "Värna den nya friheten!" - om distansarbete i framtiden. 

Tid för evenemanget
2021-05-25 kl 08.15-09.30

Information
"Värna den nya friheten!" Så heter artikeln i Dagens Industri av politiska redaktören PM Nilsson som publicerades 15 mars. Han tar upp fördelarna som slopandet av närvarokravet inneburit för många och att det är viktigt för svenska arbetsgivare att ta hänsyn till denna "nya frihet" i framtiden.


PM Nilsson utvecklar under detta webbinarium sina tankar om distansarbete i pandemins spår. Vad bör styrelser reflektera över för att företagen ska vara en attraktiv arbetsgivare som tar till sig lärdomarna? Hur kan HR-strategier tänkas påverkas post corona?

PM har en koppling till Blekinge som semesterboende i Karlskronatrakten - på sommaren kan ses i skärgården med sin båt samlandes skräp i Östersjön.

Det blir också tid för nätverkande, frågor och aktuell info från StyrelseAkademien samt vår partner KFH (Karlskrona Företags- och Hantverksförening).

Anmäl dig senast 25/5, du får sedan en kalenderbokning med Zoomlänken. Välkommen!

Anmäl dig här!

Deltagaravgift
Online via Zoom (länk mejlas i separat kalenderbokning). 

Plats
Online via Zoom. 

Kontakt
Charlotte Heliosson, sydost@styrelseakademien.se, 0470-794630

Nationella partners: