Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Styrelseexperten svarar

Har du en fråga till Styrelseexperten Nils-Erik Persson?

Maila din fråga till sydost@styrelseakademien.se så kanske din fråga publiceras i samband med nästa medlemsbrev!

 

Läs fler svar från Styrelseexperten i vårt arkiv

Förening

Styrelseexperten svarar oktober 2019

Fråga: Hur kan jag som styrelseledamot förvissa mig om att vi i vårt bolag jobbar enbart med seriösa leverantörer och kunder? 

Svar: Mitt tips är att berörda befattningshavare i ditt bolag i alla nya affärsrelationer kontrollerar även bolagets styrelseledamöter genom att t ex via Alla bolag, UC Selekt eller motsvarande hjälpmedel klickar på bolagets ledamotsuppgifter och då få en bild av i vilka bolag dessa figurerar – och också kolla dessa bolags kreditstatus. Det bör göras även på befintliga affärskontakter så snart en ringa misstanke dyker upp via rykten, försenad betalning, slarv med leverans, folk som ohejdat slutar m fl.


Senast idag var det en skrämmande artikel i Smålandsposten om ett bolag i länet som systematiskt flyttar över skulder till bolag vars styrelseledamöter består av s k målvakter som i sin tur redan har skulder i mångmiljonklassen och aldrig kommer att göra rätt för sig. T o m detta bolags hemkommun förlorar stora pengar i sammanhanget..

Nationella partners: