Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Söker ni en till extern ledamot i er styrelse?

Vi arbetar med att hjälpa varandra, från styrelsearbetare till styrelsearbetare - för ett värdeskapande styrelsearbete.

En väg till ett mer värdeskapande styrelsearbete är genom rätt bemanning av styrelsen. Har styrelsen en sammansättning i kunskap, erfarenhet och personlighet som är avvägt mot strategi och tillväxtagenda?

Förening

Styrelserekrytering

___________________ 

Annonseringstjänsten 

Med StyrelseAkademiens annonseringstjänst når ni rätt målgrupp, våra cirka 8 000 medlemmar i hela landet med kompetens, erfarenhet och intresse för styrelsearbete och bolagsstyrning. Ni sköter rekryteringen själva. 

Vi stöttar med att säkra kvaliteten genom att tillsammans med er gå igenom annonstexten och få kravspecifikationen utmanad. Vi hjälper även till genom att ta emot alla ansökningar samt sänder bekräftelse av mottagna ansökningar.

Pris: 16 900 kr exkl moms 
Medlemspris: 13 900 kr exkl moms
___________________

Rekryteringstjänsten

Med StyrelseAkademien Västsveriges rekryteringstjänst får ni hjälp i hela processen att hitta rätt person med önskad kompetens utifrån inkomna ansökningar. 

Vi hjälper er med kravprofil, utformning av annons, annonsering, urval, kontakter med de sökande samt intervjuer med de som bäst motsvarar kraven. Ni får upp till fem noga utvalda kandidater att träffa och välja mellan med tydlig motivering till urvalet. Vi återkopplar till övriga. 

Pris: 57 500 kr exkl moms
Medlemspris: 52 500 kr exkl moms (prisbasbelopp 2023)

Vill du veta mer, ring vår verksamhetschef Jan Lindblom, 0735 40 15 28

Nationella partners: