Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

STYRELSERESAN

Datum & tid |
Del 1 - 28 mars kl. 15.00 - 16.00
Del 2 - 4 april kl. 10.00 - 11.00
Del 3 - 11 april 15.00 - 16.00

För att delta krävs att du är medlem i Styrelseakademien, har genomgått vår styrelseutbildning och tenterat.

Vid anmälan nedan fyll i fältet "ÖVRIG INFORMATION"
- När du genomförde utbildningen
- När tentamen gjordes

ANMÄLAN >>
_

Förening

Styrelseresan – för dig som söker ditt första styrelseuppdrag

Hur hittar valberedning och ägare sina externa styrelseledamöter? Hur gör jag mig synlig för styrelseuppdrag? Det är två frågor, som vi ofta får från medlemmar.

Styrelseresan är ett program för dig som söker ditt första styrelseuppdrag. På tre entimmes onlineträffar i grupp går vi igenom hur valberedningar och ägare hittar sina styrelseledamöter och hur du kan göra dig synlig för dem. Du får ta del av många praktiska tips och erfarenheter. Programmet avslutas med att du träffar en styrelsementor.

1. Så tänker en styrelserekryterare
Hur berättar du historien om vad du kan bidra med? Hur skriver du en bra styrelse-cv? Vilka frågor måste du ha svar på? Marcus Pokorny från Amrop, som är en erfaren styrelserekryterare ger svaren.

2. Nätverka dig till styrelseuppdrag
Hur får ditt nätverk veta att du söker styrelsearbete och vad du är bra på? Vilka nätverk skall man arbeta med? Du träffar Jan Lindblom, styrelsearbetare och VD på Styrelseakademien Västsverige, som är en erfaren nätverksbyggare.

3. Hur får andra sina första uppdrag?
Den rutinerade styrelsearbetaren Marianne Lilja Wittbom  berättar om hur hon fick sina första uppdrag och om vad hon tycker att man bör tänka på vid intervjuer och andra kontakter med ägare och valberedningar. Ta del av hennes erfarenheter och tips.

4. Mentorstimme
Enskilt möte med en erfaren styrelsearbetare och aktiv medlem i StyrelseAkademien, som har flera års ordförandeerfarenhet. Passa på att ta upp dina frågor och funderingar!

Du kan ansöka om att delta i Styrelseresan om du har:

  • genomgått certifieringsutbildningen i styrelsekunskap Rätt Fokus
  • har klarat tentamen samt
  • är medlem i StyrelseAkademien Västsverige

Till varje program antas högst 12 medlemmar.

_____
Som ideell medlemsförening arbetar vi med att hjälpa varandra, från styrelsearbetare till styrelsearbetare, till ett värdeskapande styrelsearbete. Styrelseresan ingår i medlemskapet.

Nationella partners: