Välkommen till Styrelseakademien Mälardalen

Hos oss träffar du likasinnade som brinner för värdeskapande styrelsearbete. Du får en plattform för att diskutera bolagsstyrning, höja din kompetens och knyta värdefulla kontakter. Målet är att öka professionaliseringen av styrelsearbetet i regionens företag och på så sätt stärka Mälardalens näringsliv. 

Kontakt

split

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer
split

Aktiviteter och event

Ditt nätverk kan aldrig blir för stort. Eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter.

Läs mer
split

Utbildningar

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer

Våra samarbetspartners

Styrelse

Frågar vi våra drygt 250 medlemmar vad som är det bästa med StyrelseAkademien är det tveklöst våra kvalificerade utbildningar och nätverket. Vi kraftsamlar runt Eskilstuna och Västerås, men vill att hela Mälardalen ska leva.

Regionen har genomgått en tuff strukturomvandling. Ska små företag våga växa måste de förstå att kompetensen måste finnas redan i styrelserummet så att man fattar strategiskt bra beslut. Det ser vi som vår uppgift. Tack vare våra engagerade medlemmar och samarbetspartners kan vi erbjuda ett brett utbud med olika typer av mötesplatser, där det alltid finns något som passar, oavsett kompetens och intresse.

Välkommen!

Göran Hogestadh, Ordförande

Valberedning

Adress

StyrelseAkademien Mälardalen
Munktell Science Park
Portgatan 3
633 42 Eskilstuna

Organisationsnummer föreningen:
802437-8575