Välkommen till Styrelseakademien Mälardalen

Hos oss träffar du likasinnade som brinner för värdeskapande styrelsearbete. Du får en plattform för att diskutera bolagsstyrning, höja din kompetens och knyta värdefulla kontakter. Målet är att öka professionaliseringen av styrelsearbetet i regionens företag och på så sätt stärka Mälardalens näringsliv. 

Kontakt

split

Kultur och struktur för ett framgångsrikt styrelsearbete

Almi, Sparbanken Rekarne och Styrelseakademien bjuder in till frukost med fokus på värdeskapande styrelsearbete, den 12 mars i Eskilstuna.

Läs mer
split

Kaffe och styrelsesnack

Välkommen till B26 första fredagen i månaden, från februari till maj. Dropin mellan kl 13-15. Ett förutsättningslöst samtal, kanske om medlemskapet, försäkringar, styrelsearvodering, utbildningar, styrelseuppdrag eller något annat! Ingen föranmälan!

split

Ägarseminarium: Sälja eller köpa företag?

Tillsammans med vår partner Portfolio Försäkra bjuder vi in till ett intressant seminarium med temat "sälja eller köpa företag" den 9 april. Under detta seminarium får du en översikt över de viktigaste förberedelserna.

Läs mer
split

Föreningsstämma 4 april

Vi håller vår ordinarie Föreningsstämma den 4 april 2024. Medlemmar kallas per epost. Uppdaterat 240214.

Läs mer
split

Utvecklas med värdeskapande styrelsearbete

Vi har många års erfarenhet och kunskap om företagande, dess utmaningar och möjligheter. Vi tar nu ett initiativ för att försöka sätta fokus på styrelsefrågor med ett "utifrån perspektiv" genom att erbjuda ett bolag en extern person, en vad vi kallar "Styrelseinspiratör", under ca 9 månader.

Läs mer
split

AfterBoard - en AW med styrelsefokus

AfterBoard är en AfterWork för Styrelseakademiens medlemmar. Under informella former träffas vi för att umgås, diskutera och nätverka.

Läs mer
split

Insikt om styrelsearbete

Vad är egentligen värdeskapande styrelsearbete? Under två timmar lyfter vi vanliga frågor om styrelsearbete och bolagsstyrning och utbyter kunskap och erfarenheter. Begränsat antal platser.

Läs mer
split

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer
split

Aktiviteter och event i Mälardalen

Ditt nätverk kan aldrig blir för stort. Eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter.

Läs mer
split

Utbildningar i Mälardalen

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer

Våra samarbetspartners

Styrelse

Frågar vi våra drygt 250 medlemmar vad som är det bästa med Styrelseakademien är det tveklöst våra kvalificerade utbildningar och nätverket. Vi kraftsamlar runt Eskilstuna och Västerås, men vill att hela Mälardalen ska leva.

Regionen har genomgått en tuff strukturomvandling. Ska små företag våga växa måste de förstå att kompetensen måste finnas redan i styrelserummet så att man fattar strategiskt bra beslut. Det ser vi som vår uppgift. Tack vare våra engagerade medlemmar och samarbetspartners kan vi erbjuda ett brett utbud med olika typer av mötesplatser, där det alltid finns något som passar, oavsett kompetens och intresse.

Välkommen!

Göran Hogestadh, Ordförande

Valberedning

Adress

Styrelseakademien Mälardalen
Munktell Science Park
Portgatan 3
633 42 Eskilstuna

Organisationsnummer föreningen:
802437-8575