Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

17 december 2020

Förening

Porträtt på en man

Mats Lundström

Gick Rätt fokus online, dec 2020

"Jag skrev upp mig på en klassrumsutbildning i Rätt fokus med höga förväntningar om att få en djupare och klarare bild av vad styrelsearbetet innebär. Verkligheten blev en onlineutbildning som överträffade mina förväntningar. Läraren höll en utbildning där man längtade till varje pass."

Porträtt på kvinna

Annelie Carlström

Gick Rätt fokus online, dec 2020 

"Jag rekommenderar verkligen utbildningen. Den ger en bra bas för hur man ska driva professionellt styrelsearbete. Kursen fungerade mycket bra digitalt. Det känns också bra att StyrelseAkademien certifierar. Det ger mig en viktig kvalitetsstämpel."

Extra stort onlineutbud under vårterminen: Gå Rätt fokus och få ditt styrelsecertifikat

Bild på utbildningsmaterial som illustrerar styrelseutbildningen Rätt fokus

Ända sedan pandemins start har StyrelseAkademien verkat för att ställa om - inte ställa in. Under vårterminen 2021 görs ännu en satsning med extra många tillfällen att gå certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) i onlineversion. 

– Vi vet att många vill passa på att använda den här tiden till att förkovra sig. Det kan göra en tung tid lite mer stimulerande och meningsfull. Att satsa på kompetensutveckling lönar sig på så många sätt, säger Ulrika Spåls, vd för StyrelseAkademien.

Certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) är StyrelseAkademiens mest populära utbildning. Utbildningen innehåller grundläggande kunskap som täcker det mesta som man behöver veta om bolagsstyrning.

Efter avslutad utbildning finns möjlighet att göra en tentamen. Klarar man den får man ett styrelsecertifikat. Certifikatet är ett värdefullt bevis på den egna styrelsekompetensen och ökar möjligheterna att bli vald vid styrelserekrytering. 

StyrelseAkademien har 16 lokalföreningar och finns över hela landet. Det är tack vare denna kraft som så många utbildningstillfällen kan erbjudas.

Läs mer om utbildningen och hitta ett datum som passar dig.

Nationella partners: