Hitta styrelseuppdrag

Vill du hitta ditt första styrelseuppdrag eller är du redo för nya utmaningar? Som medlem gör du det enklast genom att ta del av StyrelseAkademiens styrelseplatsannonser eller att delta på ett matchmakingevent.

Styrelseplatsannonser

De senaste åren har ett stort antal medlemmar hittat nya styrelseuppdrag genom vår prenumerationstjänst. Vissa hittar sitt första, andra fyller på med fler uppdrag eller går vidare till nya. Gemensamt för dem alla är att bolag finner en trygghet i att annonsera exklusivt för en så kvalificerad målgrupp som StyrelseAkademiens medlemmar.

De uppdrag och kompetenser som löpande annonseras är:

  • Styrelseledamot

  • Styrelseordförande

  • Valberedare

  • Stämmoordförande

Hur får jag annonserna?

Som medlem i Styrelseakademien får du dem automatiskt via mail. Du når alla tidigare annonser nedan.

Matchmakingevent

Flera av våra lokala föreningar anordnar olika former av matchmakingevent. Vid dessa tillfällen kan du som styrelsearbetare träffa bolag som söker nya ledamöter. Du hittar eventen bland alla våra aktiviteter.

Mer information och inspiration

Annonsera och hitta rätt styrelsekomptens

Är bolaget på jakt efter ny kompetens till styrelsen? Då är StyrelseAkademiens annonseringstjänst rätt kanal: vi når cirka 8 000 kompetenta styrelsekandidater.

Läs mer

Att tänka på innan du tackar ja till en styrelseplats

I Styrelseakademiens bok Vägledning till god styrelsesed får du tips på frågeställningar som du begrunda innan du tackar ja till ett uppdrag.

Läs mer

I huvudet på en valberedare - "Jag samlar på bra namn"

Ossian Ekdahl på Första AP-fonden har medverkat i omkring 30 valberedningar genom åren. Här är hans bästa tips för att du ska hamna på hans lista

Läs mer