Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

_________

Kunskapsförmedling och kompetensutveckling i styrelsearbete har alltid varit en viktig del i StyrelseAkademiens arbete. Sedan vi införde en särskild certifiering i styrelsearbete 2009 har vi vuxit till att bli Sveriges ledande styrelseutbildare, med mycket nöjda kursdeltagare.

övriga utbildningar

Digitala styrelseutbildningar

Styrelseutbilda dig var du än befinner dig! Vår certifierande grundutbildning samt fristående endagskurser där vi fördjupar oss i ämnena strategi, ekonomi och ordföranderollen erbjuds nu i digitalt format.

> Läs mer

Skräddarsydda utbildningar

Vill ni veta mer om strategifrågor, intern kontroll eller styrning – eller hur en valberedning egentligen ska fungera? Vi kan skräddarsy en styrelseutbildning så att den har relevans i er verklighet.

> Läs mer

Nyhet ht-2022: Fokusutbildningar

Korta utbildningar där vi under en timme fokuserar på ett specifikt ämne såsom förändringsmotstånd, strategisk prissättning samt digitalisering, styrning och ledning.

> Läs mer

Styrelsearbete i bostadsrättsföreningar

Trots att föreningar ofta hanterar större summor pengar än ett aktiebolag saknar många ledamöter rätt kompetens. Den här digitala utbildningen lär dig att bedriva effektivt styrelsearbete och att fokusera på rätt frågor i en bostadsrättsförening.

> Läs mer

Nationella partners: