Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

skräddarsydd utbildning för maximal effekt

Vill ni lägga en gemensam plattform för ert framtida styrelsearbete och se till att alla har samma grund – men samtidigt få möjlighet att lyfta lite egna bransch- och bolagsspecifika frågor? Det ordnar vi gärna!

Mer information

Förening:
Se kalender för mer information
Pris:

För referenser och offert gällande våra anpassade och skräddarsydda styrelseutbildningar är du välkommen att kontakta din lokala förening nedan, alternativt info@styrelseakademien.se.

> Dalarna
> Gävleborg
> Halland
> Jämtland
> Jönköping
> Mälardalen
> Norr
> Sjuhärad
> Skåne
> Stockholm
> Sydost
> Värmland
> Västernorrland
> Västsverige
> Örebro
> Östsverige

AKTUELLA UTBILDNINGSTILLFÄLLEN

Styrelseutbildningarna går att skräddarsy så att de har relevans i er verklighet och blir ett led i er styrelseutveckling. Vill ni fördjupa er i någon särskild fråga går detta också bra. Ni kanske vill veta mer om strategifrågor, intern kontroll eller styrning – eller hur en valberedning egentligen ska fungera?

Kravet på läraren som får uppdraget är då väsentligt högre när det gäller att sätta sig in i er unika situation och forma rätt typ av utbildning för högsta effekt. Ett par fördjupande samtal med vd respektive styrelseordförande som reder ut vad ni bäst behöver. Sedan handlar det om att ge er rätta kunskaper, insikter och verktyg så att ni själva kan lösa problemen.

RÄTT FOKUS FÖR DIN STYRELSE

Inte säker på vart ni ska börja? Vi erbjuder hela er styrelse på upp till 20 personer grundutbildningen "Rätt fokus i styrelsearbetet", vår certifieringsutbildning med högt meritvärde. ”Rätt fokus i styrelsearbetet” kan beställas för alla slags företag, vare sig de är stora eller medelstora, noterade bolag, ideella organisationer eller kommunalt ägda bolag.

Ni bestämmer själva en tid och plats som passar er tillsammans med en av våra ackrediterade lärare. Utbildningsmaterialet är framtaget av StyrelseAkademien och bygger på de senaste rönen inom bolagsstyrning. 

"Det bästa var kunskapen som vår lärare förmedlade, i kombination med att det var specialanpassat till vår styrelse. Vi kunde använda verkliga exempel och diskutera dem rätt öppet, med läraren som ett oberoende och kunnigt bollplank som kunde hjälpa oss komma vidare."

Niclas Spång, ordförande, Svenska Mäklarhuset

Video
OM HÖGRE STYRELSEUTBILDNING

 

Nationella partners: