Vi professionaliserar Sveriges styrelser

I över 30 år har vi varit centrum för kunskapsutveckling av svenska styrelsearbetare. Tack vare våra över 8 000 medlemmar, 16 lokalföreningar, kunniga lärare och kollegor i näringslivet kan vi arbeta fokuserat mot vårt mål - att professionalisera Sveriges styrelser.

hero bg

Medlemsaktiviteter

Se alla aktiviteter

För dig som är medlem

Alla föreningar

Genom våra 16 föreningar arrangeras regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter och utvecklas som styrelsearbetare.

Läs mer

Unik styrelseförsäkring

Vi erbjuder alla våra medlemmar en unik VD- och styrelseansvarsförsäkring. Försäkringen är personlig och skyddar dig mot eventuella skadeståndsanspråk i din roll som VD eller styrelseledamot.

Läs mer

Hitta nya styrelseuppdrag!

Som medlem kan du prenumerera på våra mejlutskick om nya styrelseuppdrag. Många av våra medlemmar har hittat nya spännande uppdrag den här vägen.

Läs mer

Sveriges bredaste och mest kompetenta nätverk

På våra nätverksträffar, utbildningar, seminarier och möten är vi alltid noga med att skapa en så dynamisk mix av människor som möjligt. Allt för att du som medlem ska inspireras, utvecklas och...

Läs mer

Styrelseakademiens kunskapsbank

Med vår ständigt uppdaterade kunskapsbank har du alltid tillgång till den senaste kunskapen om styrelsearbete och bolagsstyrning.

Läs mer
 • Kursen infriade alla mina förväntningar på vad en utbildning för en blivande/nybliven styrelseledamot bör innehålla

  Sandra Jakob

  Operationell kommunikationschef, IKEA Sverige
 • Jag gick Rätt fokus i styrelsearbetet för att få ökad kunskap inför mina uppdrag i styrelser. Dessutom är det en kvalitetsstämpel att kunna visa upp att man är certifierad.

  Malin Sahlin

  Malin Sahlin Fastighetskonsult AB
 • Rätt fokus i styrelsearbetet stärkte min kunskap och trygghet i styrelserummet, med praktisk tillämpning och verktyg som jag direkt kunde använda. Utbytet av erfarenheter med deltagare och lärare var ovärderligt.

  Rickard Holm

  COO

Nationella partners

Kontakta oss

Kom i kontakt med oss som jobbar på Styrelseakademien.

Läs mer