Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns i hela Norrbotten, Västerbotten och norra Västernorrland och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Örnsköldsvik frukostmöte: Metsä Board Husum satsar för framtiden

Det är positiva tongångar i Husum och miljarder investeras. Olov Winblad von Walter, platschef i Husum, ger en inblick i vad som händer och hur företaget satsar för att bygga ett massa- och pappersbruk som möter framtidens utmaningar.

Stora Styrelsedagen 2023 Luleå

Stora Styrelsedagen är äntligen tillbaka i Luleå! Vi bjuder in till en eftermiddag fylld av inspiration, kunskap, trevligt mingel och underhållning.

Nyheter

Finaste priset till ordförande i Örnsköldsviksbolag!

Årets Guldklubba för förtjänstfullt ordförandeskap i klassen onoterade bolag gick Ulrika Francke för sitt ordförandeskap i Knightec AB. Utmärkelsen delades ut av H.K.H. Prins Daniel, vid en ceremoni i Stockholm den 1 december.

Bli medlem du också!

Läs mer om vad ett medlemskap hos oss kan ge dig!

Fokusutbildning

Vi har nu tagit fram en rad kortare fokusutbildningar som vi ger online och i klassrum. Läs mer om dessa och se aktuella kursdatum.

Medlem i fokus

Vem vill du se som Medlem i fokus? Maila ditt förslag till oss!

Evenemang

Webbinarium: Guldklubbevinnaren Ulrika Francke om ordföranderollen

Ulrika Francke, ordförande Knightec AB- Vinnare av Guldklubban 2022 i klassen onoterade bolag

Evenemang

Frukostmöte Umeå: Värdeskapande styrelsearbete - tips från forskningen!

Vad säger forskningen om framgångsfaktorer och misstag att undvika – vad behöver företag tänka på när det är dags att rekrytera styrelseledamöter och skapa aktivt styrelsearbete? Anna Thorsell, forskare vid Handelshögskolan vid Umeå Universitet, berättar om forskning i värdeskapande styrelsearbete i små och medelstora företag.

Utbildning

Ny case-baserad utbildning!

Hur skall en styrelseledamot handla när bolaget får betalningsproblem? För att rädda värden! För att rädda det egna skinnet! Välkommen till en nyttig förmiddag tillsammans med Fredrik Sundin, Affärsjurist & konkursförvaltare Ackordscentralen Norrland.

Evenemang

Frukostmöte Skellefteå: Lina Ådin om styrelsearbete och ordföranderollen

Lina Ådin, styrelseordförande i Zone Systems AB och nominerad till Guldklubban 2022 gästar frukostmötet och berättar om styrelsearbetet och ordföranderollen som länk mellan ägare och VD.

Evenemang

Frukostmöte Umeå: INABs roll i Umeås hållbara tillväxt

Mikael Samuelsson berättar om INABs roll i den hållbara omställning som bolaget har framför sig för att klara klimatmålen.

Evenemang

Frukostmöte Örnsköldsvik: Styrelsens roll i ett nystartat företag

Clas Bergman, VD och grundare av C-Con och Anders Johansson, styrelseordförande i C-Con berättar om sitt samarbete och hur det bidragit till C-Cons framgång.

Nyheter

Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CS3D)

Det omarbetade förslaget till ändring av Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CS3D) bereds nu i EU-parlamentet. Något som Styrelseakademien arbetet intensivt med att få till.

Utbildning för kommunalt och regionalt ägda bolag

Våra styrelseutbildningar kan målgruppsanpassas och skräddarsys så att de har relevans i varje bolags specifika verklighet och blir ett led i styrelseutvecklingen. Läs mer om vad vi erbjuder just kommunalt och regionalt ägda bolag.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet för offentlig sektor

Kvalitetssäkra styrelsen med en certifiering i styrelsearbete, speciellt framtagen för offentlig sektor. Nu kan du boka utbildning 26-27 januari eller 13-14 mars i Stockholm. Vi bjuder även in till ett mingel efter första utbildningsdagen.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: