Ett medlemskap som gör skillnad

Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelse-arbete, styrelseförmedling, styrelseutvärderingar, opinionsbildning och nätverkande.

Vi arbetar för att ge styrelser verktygen att sköta sin viktigaste uppgift: Att hjälpa företags-ledningen att hitta rätt väg framåt och skapa tillväxt och ekonomiskt värde – på ett hållbart sätt. Hos oss får du bra redskap för ständig utveckling, både för dig själv och ditt bolag.

Det här får du som medlem

Kostnadsfria frukostmöten

Som medlem i Styrelseakademien Norr deltar du kostnadsfritt på våra frukostmöten varje månad i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik där vi utöver ett givande affärsnätverk erbjuder strategisk kunskap i form av föreläsningar.

Din styrelsefråga

Din styrelsefråga är en helt kostnadsfri tjänst för dig som medlem i Styrelseakademien Norr. Du mailar helt enkelt in din fråga till oss och får svar från någon av våra specialister.

Nyhetsbrevet Aktuellt

Som medlem får du vårt digitala nyhetsbrev Aktuellt där du får nyheter, omvärldsbevakning information om aktuella utbildningar och evenemang och mycket annat.

Nationella medlemsförmåner

Utöver de lokala förmånerna har du tillgång till alla nationella förmåner.

Söka styrelseuppdrag

Som medlem får du tillgång till de annonser som förmedlas för styrelseuppdrag i hela landet.

Unik vd- och styrelseansvarsförsäkring

I samarbete med Söderberg & Partner erbjuder vi en möjlighet att teckna en unik ansvarsförsäkring. Är du dessutom certifierad via vår utbildning Rätt fokus i styrelsearbetet får du rabatterat pris på försäkringen.

Övriga medlemsrabatter

Självklart har du som medlem rabatterat pris på samtliga tjänster och utbildningar inom Styrelseakademien.