Nätverksträffar

Vi bjuder in till flera olika former av nätverksträffar med erfarenhetsutbyte, inspiration och kunskap. Varmt välkommen!

  hero bg

  Tillsammans med utvalda partners, medlemmar och andra kunskapsgivare bjuder vi in till olika aktiviteter där vi dels bjuder på strategisk kunskap i form av föreläsningar, dels erbjuder en mötesplats för att nätverka och knyta nya kontakter.

  Öppna nätverksträffar

  Vi bjuder in till olika former av aktiviteter, såsom frukostmöten, lunchmöten och After (Board)Work och webbinarium. På våra träffar får du lyssna på intressanta föredrag i ämnen som ska inspirera, omvärldsbevaka, framtidsspana och framför allt leda till bättre och mer lönsamma företag.

  Våra medlemmar och besökare upplever att de, utöver ett brett nätverk, får med sig något konkret som de direkt kan gå hem och applicera i sitt styrelsearbete och företagande. Före och efter mötena pågår en väldig aktivitet bland våra deltagare som byter kontaktuppgifter, lär sig mer om varandras verksamheter och kommer överens om att träffas.

  split

  Frukostmöte

  För dig som vill ses på morgonen över en frukost. Vi erbjuder en plats för mingel och föreläsning som ger strategisk kunskap och inspiration som du direkt kan ta med till ditt bolag.

  Läs mer
  split

  Lunchmöte

  För dig som vill passa på att knyta nya kontakter och lyssna på spännande föreläsningar över lunchen.

  Läs mer
  split

  After (Board) Work

  För dig som vill ses efter arbetsdagens slut för mingel nätverkande över lite lättare förtäring och ett glas öl/vin med eller utan alkohol. Du får även lyssna till ett kort samtal med speciellt inbjuden gäst för inspiration.

  Läs mer
  split

  Webbinarium

  För dig som vill ta del av föreläsningar i aktuella intressanta ämnen online.

  Läs mer

  Exklusiva nätverk

  split

  Ordförandenätverk i Norr

  Exklusivt nätverk för särskilt inbjudna ordföranden. Fokus på erfarenhetsutbyte och diskussion kring ordföranderollen utifrån olika perspektiv. Begränsat antal platser.

  Läs mer
  split

  Ägarnätverk i Norr

  Exklusivt för dig som äger företag i Norr. Tillsammans med utvalda partners diskuterar och inspirerar vi kring frågor som vänder sig särskilt till dig som ägare av ett aktiebolag. Begränsat antal platser.

  Läs mer

  Välkommen!

  Kommande tillfällen