Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN NORR

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land.

StyrelseAkademien Norr finns i hela Norrbotten, Västerbotten och norra Västernorrland och vi arbetar aktivt med att skapa medlemsnytta för våra medlemmar som stadigt ökar i antal. Detta gör vi genom att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Läs mer om oss…

Nyheter

Finaste priset till ordförande i Örnsköldsviksbolag!

Årets Guldklubba för förtjänstfullt ordförandeskap i klassen onoterade bolag gick Ulrika Francke för sitt ordförandeskap i Knightec AB. Utmärkelsen delades ut av H.K.H. Prins Daniel, vid en ceremoni i Stockholm den 1 december.

Utbildning

Ny case-baserad utbildning!

Hur skall en styrelseledamot handla när bolaget får betalningsproblem? För att rädda värden! För att rädda det egna skinnet! Välkommen till en nyttig förmiddag tillsammans med Fredrik Sundin, Affärsjurist & konkursförvaltare Ackordscentralen Norrland.

Evenemang

Frukostmöte Skellefteå: Lina Ådin om styrelsearbete och ordföranderollen

Lina Ådin, styrelseordförande i Zone Systems AB och nominerad till Guldklubban 2022 gästar frukostmötet och berättar om styrelsearbetet och ordföranderollen som länk mellan ägare och VD.

Evenemang

Frukostmöte Umeå: INABs roll i Umeås hållbara tillväxt

Mikael Samuelsson berättar om INABs roll i den hållbara omställning som bolaget har framför sig för att klara klimatmålen.

Bli medlem du också!

Läs mer om vad ett medlemskap hos oss kan ge dig!

Evenemang

Frukostmöte Luleå: Sustainalube AB

Jan Jonsson, ordförande i Sustainalube AB kommer att berätta om hur bolaget utvecklats tack vare ett aktivt styrelsearbete med fokus på marknadsföring och fokus på kunder i rätt segment. Välkommen på en trevlig morgon med mingel, inspiration och kunskap!

Evenemang

Frukostmöte Örnsköldsvik: Styrelsens roll i ett nystartat företag

Clas Bergman, VD och grundare av C-Con och Anders Johansson, styrelseordförande i C-Con berättar om sitt samarbete och hur det bidragit till C-Cons framgång.

Kandidaterna klara till Guldklubban 2022

Vi är mycket stolta att presentera tre fantastiska ordföranden från område Norr till utmärkelsen Guldklubban 2022!

Evenemang

Frukostmöte Skellefteå: Aktuella moms- och skattenyheter

Välkommen på frukostmöte med allt du behöver veta om aktuella moms- och skattefrågor!

Evenemang

Frukostmöte Umeå: Skattenyheter

Välkommen till ett frukostmöte med en sammanfattning och axplock av årets nyheter inom skatteområdet. Dessutom några generella tips vad du som företagare kan tänka på för att få lite mer pengar kvar på sista raden!

News

Styrelseledamöter sökes till IFK Umeå

IFK Umeå söker fyra ledamöter till sin styrelse. Läs annonsen för att se om du är en av deras nya stjärnspelare i styrelsen.

Evenemang

Frukostmöte Örnsköldsvik: Styrelsens roll i ett nystartat företag

Clas Bergman, VD och grundare av C-Con och Anders Johansson, styrelseordförande i C-Con berättar om sitt samarbete och hur det bidragit till C-Cons framgång.

Utbildning för kommunalt och regionalt ägda bolag

Våra styrelseutbildningar kan målgruppsanpassas och skräddarsys så att de har relevans i varje bolags specifika verklighet och blir ett led i styrelseutvecklingen. Läs mer om vad vi erbjuder just kommunalt och regionalt ägda bolag.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet för offentlig sektor

Kvalitetssäkra styrelsen med en certifiering i styrelsearbete, speciellt framtagen för offentlig sektor. Nu kan du boka utbildning 26-27 januari eller 13-14 mars i Stockholm. Vi bjuder även in till ett mingel efter första utbildningsdagen.

Nyheter

Save the date! Bolagsstyrning för kommunala bolag

Inför kommande mandatperiod förbereder StyrelseAkademien de nya styrelserna i kommunala bolag på sin uppgift. Förutom utbildningar inom området bjuder vi nu in till ett webbinarium på temat.

Utbildning

Bli en certifierad ledamot i höst!

Vill du utveckla dina kunskaper inom styrelsearbete och dessutom certifiera dig som ledamot? Vill du bidra på rätt sätt och med rätt frågor kring styrelsebordet? Rätt Fokus i Styrelsearbetet är vår mest populära utbildning. Välj mellan online eller klassrum i hela Sverige.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: