Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Kalender

____________

Boka utbildning

I kalendern hittar du alla våra utbildningar, datum, platser och anmälan.

Våra rekommendationer rörande Covid-19 

Styrelseakademien följer fullt ut FHMs restriktioner och vidtar följande åtgärder:

 • Håller utbildningen i rymliga lokaler.
 • Anvisar sittplatser till alla deltagare.
 • Dukar med avstånd mellan deltagarna.
 • Fika och lunch serveras på ett så smittsäkert sätt som möjligt.
 • Handsprit finns tillgängligt.
 • Du behöver uppvisa digitalt vaccinationsbevis för att delta vid våra fysiska utbildningar. Om du saknar vaccinationsbevis är du varmt välkommen till våra digitala utbildningar istället.

Ditt ansvar som deltagare:

 • Stanna hemma om du har förkylningssymptom som halsont, snuva, feber, hosta, luftvägsinfektion eller annan sjukdomskänsla.
 • Hålla avstånd.
 • Mingla i grupper om max 4 personer (med avstånd).
 • Vara noga med handhygien. Använd framsatt handsprit.
 • Följa restriktionerna även i samband med raster och pauser.
 • Om en person testar positivt för Covid-19 i ditt hushåll gäller förhållningsregeln för alla i familjen att stanna hemma i sju dagar räknat från den dag personen i hushållet som testat positivt provtog sig. Det gäller både vaccinerade och ovaccinerade personer, oavsett om man har symtom eller inte och oavsett ålder.

Obs! Restriktionerna gäller även dig som är fullt vaccinerad.

SVERIGES LEDANDE STYRELSEUTBILDARE

Kunskapsförmedling och kompetensutveckling i styrelsearbete har alltid varit en viktig del i StyrelseAkademiens arbete. Sedan vi införde en särskild certifiering i styrelsearbete 2009 har vi vuxit till att bli Sveriges ledande styrelseutbildare, med mycket nöjda kursdeltagare.

Planera din egen personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete hos oss. Vi rustar dig som ägare för ett värdeskapande styrelsearbete. Vi hjälper dig som ledamot eller ordförande att göra skillnad i styrelserummet.

Det spelar ingen roll om du siktar mot ditt första styrelseuppdrag, befinner dig mitt i en styrelsekarriär eller redan har nått toppen. Det finns kvalitetssäkrade utbildningar på alla nivåer och för alla typer av företag – från små och medelstora till noterade och kommunala liksom statliga.

Rätt fokus i styrelsearbetet

Vår populära grundläggande certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet” finns för SME, såväl som noterade och kommunalt ägda bolag passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete. 

> Läs mer

Ökat fokus i styrelsearbetet

För dig som redan har grunderna från ”Rätt fokus i styrelsearbetet” eller en liknande styrelseutbildning finns möjlighet att plöja djupare i särskilt intressanta styrelsefrågor i någon eller några av våra fortsättningskurser.
 

> Läs mer

Master fokus i styrelsearbetet

StyrelseAkademien erbjuder högre styrelseutbildningar för dig som vill ta nästa steg i ditt styrelsearbete. Dessa utbildningar riktar sig till dig som är aktiv styrelseledamot, ordförande, ägare eller vd.

> Läs mer

Skräddarsydda utbildningar

Våra styrelseutbildningar går att målgruppsanpassa så att de har relevans i er verklighet och blir ett led i er styrelseutveckling. Helt skräddarsydda utbildningar är givetvis också möjligt.

> Läs mer

Lokala utbildningar

StyrelseAkademiens föreningar arrangerar utbildningar av olika slag i ägar- och styrelsefrågor. Du finner bland annat diplomkurser, seminarier och föreläsningar.
 

> Läs mer

Nationella partners: