Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SKÅNE

Med drygt 800 medlemmar är vi Skånes ledande forum för professionell styrelseutveckling och utbildning.

Vi arbetar för att stärka skånska företags resultatförmåga genom en professionalisering av styrelsearbetet.

Läs mer om oss...

Nyfiken på StyrelseAkademien

Vi berättar gärna mer för dig! Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Evenemang

Lunch Webbinarium "Hur kan styrelseansvarsförsäkring skydda dig?" 17 juni kl 12-13

Göran Bergeling, försäkringsexpert på Söderberg & Partners, samt Gudrun König, RiskPoint, ger dig några praktiska case då styrelseledamöter kan ställas till svars och bli personligt skadeståndsskyldiga. 17 juni 12-13

Evenemang

Program "Hur rustar jag mig inför mitt första uppdrag"

Hur profilerar jag mig för styrelseuppdrag? Läs mer om StyrelseAkademien Skånes program för medlemmar som gått Rätt Fokus och tagit certifikatet.

Evenemang

Webbinarium /Aktiviteter

Läs mer om alla våra intressanta aktiviteter och webbinarium. Tex Lunchevent om Ansvarsförsäkring, Medlemsträff 14 sep, Styrelsedilemma 21 sep Stora Styrelsedagen 7 oktober, "Styrelsens ansvar för hållbara affärer" 28 okt kl 17.00 - 18.15 samt "Styrelsedilemma" 15 dec.

Nyheter

Ägarstyrd utveckling

Ägarstyrd utveckling - för dig och ditt bolag! Nu startar vi upp ett exklusivt medlemskap för ägare till bolag som omsätter som lägst 10 mkr. Vi erbjuder dig kunskap, erfarenhetsbyte och nätverk med andra ägare till skånska bolag.

Utbildning

Kommande Rätt fokus

Läs mer om alla kommande kurstillfällen i Skåne och anmäl dig direkt via vår hemsida. Här hittar du datum och länkar till anmälan för vår certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet OBS uppdaterat med utbildningstillfällen för hela 2021, både fysiska utbildningar och digitala.

Evenemang

Digital nätverksträff

Nu är det så många av er som önskat nätverksträffar och detta ska vi utveckla tillsammans. Vi har nu haft 13 träffar och nästa träff blir den 17 juni.

Evenemang

Dags att nominera till Guldklubban 2021

Nu börjar arbetet för att hitta 2021 års nominering i Skåne. Vet du en ordförande som gör skillnad i sitt arbete och som du tycker förtjänar att lyftas fram?

Evenemang

Webbinarium - Tema "Omvärldsbevakning" Genomfört men går att se i efterhand

PwC är stolta över att för tjugofjärde gången presentera CEO Survey där vi i år har 1 779 företagsledare från 100 länder som berättar om sin syn på nuläge och framtid. Välkommen att lyssna på Jörgen Haglund, Markets Leader, PwC Sverige och Ulrika Spåls, VD StyrelseAkademien Sverige i ett spännande samtal. Här hittar du länken till det inspelade samtalet

Evenemang

Välkommen till medlemsträff den 14 september kl 16.00 - 18.30!

Är du ny eller ”gammal” medlem och vill veta mer om StyrelseAkademien och vad som ingår i ditt medlemskap? Då ser vi fram emot att träffa dig och att berätta mer om StyrelseAkademien, vår vision och vårt syfte.

Evenemang

Webbinarium "Styrelsedilemma" 21 sep 17-18.30

Vill du träna dig i praktiskt styrelsearbete? Då är detta event för dig, utifrån ett verkligt case kommer du i form av ett styrelsemöte få delta och komma fram till en lösning.

Evenemang

Stora Styrelsedagen i Skåne 2021

Välkommen till årets Stora Styrelsedag med tema Risk, Möjligheter och Mod. Årets styrelsedag kommer att vara helt digital. Vi utlovar fortfarande samma höga kvalitet och intressanta innehåll med styrelsearbete i fokus. Läs mer och anmäl dig redan nu.

Nyheter

Extra stort onlineutbud under vårterminen: Gå Rätt fokus och få ditt styrelsecertifikat

Ända sedan pandemins start har StyrelseAkademien verkat för att ställa om - inte ställa in. Under vårterminen 2021 görs ännu en satsning med extra många tillfällen att gå certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) i onlineversion.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan av Vägledning till god styrelsesed har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

Nyheter

Nu finns Master fokus även som onlineutbildning

Nu finns StyrelseAkademiens högre ordförandeutbildning även i onlineversion: "Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning – online". Satsningen är ett led i att digitalisera StyrelseAkademiens utbud och att skapa ökad tillgänglighet över hela landet.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: