Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SKÅNE

Med drygt 800 medlemmar är vi Skånes ledande forum för professionell styrelseutveckling och utbildning.

Vi arbetar för att stärka skånska företags resultatförmåga genom en professionalisering av styrelsearbetet.

Läs mer om oss...

Glad sommar önskar StyrelseAkademien Skåne

Glad sommar önskar StyrelseAkademien Skåne! Kansliet har semesterstängt 12 juli till 1 aug.

Evenemang

Program "Hur rustar jag mig inför mitt första uppdrag"

Hur profilerar jag mig för styrelseuppdrag? Läs mer om StyrelseAkademien Skånes program för medlemmar som gått Rätt Fokus och tagit certifikatet.

Evenemang

Introduktionsmöte Ägarstyrd utveckling

Vill du ta ditt bolag till nästa nivå? Då är du varmt välkommen till StyrelseAkademien Skånes medlemskap exklusivt för ägare till bolag som omsätter lägst 10 mkr. Vill du veta mer anmäl dig till någon av våra digitala informationsträffar.

Evenemang

Webbinarium /Aktiviteter

Läs mer om alla våra intressanta aktiviteter och webbinarium under hösten och mer kommer: Digital lunch 18 aug, Vägledning 31 aug, Inkludering och mångfald på styrelsens agenda 8 sep, Medlemsträff 14 sep, Styrelsedilemma 21 sep Stora Styrelsedagen 7 oktober, "Styrelsens ansvar för hållbara affärer" 28 okt samt "Styrelsedilemma" 15 dec.

Nyheter

Ägarstyrd utveckling

Ägarstyrd utveckling - för dig och ditt bolag! Nu startar vi upp ett exklusivt medlemskap för ägare till bolag som omsätter som lägst 10 mkr. Vi erbjuder dig kunskap, erfarenhetsbyte och nätverk med andra ägare till skånska bolag.

Utbildning

Kommande Rätt fokus

Läs mer om alla kommande kurstillfällen i Skåne och anmäl dig direkt via vår hemsida. Här hittar du datum och länkar till anmälan för vår certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet OBS uppdaterat med utbildningstillfällen för hela 2021, både fysiska utbildningar och digitala.

Evenemang

Dags att nominera till Guldklubban 2021

Nu börjar arbetet för att hitta 2021 års nominering i Skåne. Vet du en ordförande som gör skillnad i sitt arbete och som du tycker förtjänar att lyftas fram?

Evenemang

Välkommen till en digital lunch 18 aug kl 12-13

Vill du träffa spännande personer över en lunch? Prata om ett ämne som du är intresserad av, ställa frågor och dela med dig av din egen erfarenhet?

Evenemang

StyrelseAkademiens vägledning – en handbok i styrelsearbete 31 aug kl 16 - 19

Sedan 2003 har StyrelseAkademien försett Sverige med en handbok i hur styrelsearbete bör bedrivas. Nu är den fjärde upplagan av Vägledning till god styrelsesed här. Utgåvan har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

Evenemang

Varmt välkomna på en engagerande digital kraschkurs i grunderna i mångfald och inkludering. 8 sep kl 17 -18.30

Varmt välkomna till ett seminarium som ska inspirera dig och din styrelse arbeta med D&I! Vi kommer att lyssna till Sofia Appelgren, Grundare Mitt Liv AB (svb) samt Kristofer Eklundh, Affärsutvecklingschef Mitt Liv AB "Världen förändras snabbt, Sverige förändras - Hänger vi med?

Evenemang

Välkommen till medlemsträff den 14 september kl 16.00 - 18.30!

Är du ny eller ”gammal” medlem och vill veta mer om StyrelseAkademien och vad som ingår i ditt medlemskap? Då ser vi fram emot att träffa dig och att berätta mer om StyrelseAkademien, vår vision och vårt syfte.

Evenemang

Webbinarium "Styrelsedilemma" 21 sep 17-18.30

Vill du träna dig i praktiskt styrelsearbete? Då är detta event för dig, utifrån ett verkligt case kommer du i form av ett styrelsemöte få delta och komma fram till en lösning.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan av Vägledning till god styrelsesed har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

Nyheter

Nyhet! Utbildning i hybridformat: Styrelseledamot i noterade bolag

Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Vår utbildning motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Nyheter

Nu finns Master fokus även som onlineutbildning

Nu finns StyrelseAkademiens högre ordförandeutbildning även i onlineversion: "Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning – online". Satsningen är ett led i att digitalisera StyrelseAkademiens utbud och att skapa ökad tillgänglighet över hela landet.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: