Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

årsstämmor

Kontakta oss gärna om du inte hittar det du söker.

Den 24 mars genomförde StyrelseAkademien Skåne sin digitala Årsstämma.

Ordförande Kristina Jarring Lilja redovisade vad föreningen genomfört 2020 och gick grundligt igenom Årsredovisningen.Verksamhetschef Lisa Schuman redogjorde för genomförda och planerade aktiviteter för 2021.

Kristina Jarring Lilja omvaldes till ordförande tillsammans med nuvarande styrelse Jakob Kulas, Helle Ahlenius Pallesen, Mikael Jonson och Thomas ToroundisSandra Jakob, valdes in som ny ledamot, (läs mer om Sandra). Varmt välkommen Sandra!

Stort tack till  Karolina Wallin Brorsson för ditt engagemang och arbete i styrelsen de senaste fyra åren!

Till valberedning 2021 omvaldes Monica Thomasson och Jeanette Andersson. Ny i valberedningen är Håkan K. Pålsson, varmt välkommen till StyrelseAkademien Skåne.
Stort tack Annika Wallin Jalgén för ditt engagemang och arbete i valberedningen!

Tack till ordförande Paul Folkesson och sekreterare Ingrid Jönsson för väl genomförd årsstämma!

”Glad och tacksam för förtroendet att bli omvald som ordförande vid StyrelseAkademiens årssstämma idag.
Jag ser fram emot att arbeta för att öka medlemsnyttan tillsammans med mina styrelsekollegor ” säger Kristina Jarring Lilja

”Väl och transparent redovisat både vad som skett och vad som komma skall. StyrelseAkademien Skåne lyfter seriöst vikten av professionellt styrelsearbete.” säger Paul Folkesson

Henrik Mitelman höll en föreläsning om 2021 - början av det glada 20-talet? Han pratade om "Ko-släpp"utifrån Penningpolitiken, Finanspolitiken, Trump och Vaccin.

                              

Om Sandra Jakob:

Sandra arbetar idag på IKEA där hon är med och leder utvecklingen av framtidens retail med företagskommunikation, varumärkesbyggande, PR, medierelationer och krishantering i fokus. Sandra har lång erfarenhet av digitalisering och transformation inom mediebranschen från sin tid på HD-Sydsvenskan där hon arbetade med redaktionella frågor. 

”Jag har tackat ja till en plats i Styrelseakademien Skånes styrelse eftersom jag drivs av en nyfikenhet kring hur vi på bästa sätt utvecklar styrelsearbetet och jag hoppas kunna bidra med min kunskap kring kommunikation, mediarelationer och varumärkesfrågor efter bästa förmåga” säger Sandra.

Varmt välkommen Sandra, jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dig i styrelsen!  Kristina Jarring Lilja

 

Nationella partners: