Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN SYDOST

Om du vill lära dig mer om ägarstyrning och styrelsearbete så är vi rätt forum för dig. Vi vill bidra med strategisk styrelsekunskap som ökar regionens tillväxt och skapar värde i ditt företag. Därför stärker vi vår lokala närvaro i Kronobergs, Kalmar och Blekinge län. På så sätt får du löpande kompetensutveckling och ett värdefullt professionellt nätverk på hemmaplan.

Läs mer om oss...

Evenemang

Filmer från Styrelseveckan Online

Vecka 16 var det dags för Styrelseveckan Kronoberg Online med temat ”Fem stora styrelseutmaningar”. 180 deltagare fick höra mer om företagsöverlåtelser, mediahantering, riskanalyser, kriskommunikation och konkursregler. Se filmerna här om du inte hann delta!

Nyheter

Rekrytering av styrelseledamöter

Vill du ha hjälp med att ta fram kandidater till uppdrag som styrelseordförande och/eller styrelseledamot? Nils-Erik Persson, Växjö, har på ett uppskattat sätt har hjälpt ett 100-tal bolag med det. Vi har nu förstärkt vår rekryteringsverksamhet med att också ta in Linda Petersson, Kalmar, som äger bolaget Telin Rekrytering & Konsult AB. Klicka på rubriken så får du mer detaljer!

Utbildning

Samlade styrelseutbildningar våren 2021

Planera din egen personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete hos oss. Vi rustar dig som ägare för ett värdeskapande styrelsearbete och dig som ledamot eller ordförande att göra skillnad i styrelserummet.

Nyheter

Följ StyrelseAkademien Sydost i sociala medier

Du har väl inte missat att följa oss i sociala medier? Där delat vi information om bland annat aktuella händelser, utbildningar och aktiviteter. Vi kommer även bjuda på en del tips kring hur du och din verksamhet kan utvecklas inom styrelseområdet!

Externa styrelseledamöter och styrelseordförande

I över 20 år har vi hjälpt företag att hitta de bäst lämpade kandidaterna vid behov av en extern styrelseledamot eller styrelseordförande. Läs mer om hur arbetsprocessen ser ut och hur ett urval av företagen som vi har hjälpt upplevde tjänsten.

Nyheter

Medlemskap i StyrelseAkademien Sydost

StyrelseAkademien är idag Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut med nära 7000 medlemmar runt om i landet. Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, styrelseförmedling, opinionsbildning och nätverkande. Här kan du läsa mer om medlemskapet och vad det innehåller.

Utbildning

9 april 2021 kl. 08.30 – 09.30, webbinarium med Amelia Ademo

9 april 2021 Webbinarium kl. 08.30 – 09.30 med Amelia Adamo i samarbete med StyrelseAkademien Jönköping. Hur blir jag en bra styrelseledamot - där både jag och styrelsen blir nöjda. Amelia Adamo om sina erfarenheter om att vara på både rätt och fel plats.

Utbildning

14 april (dag 1) 21 april (dag 2) 2021 - Rätt Fokus SME med certifieriering - Styrelseutbildningar

Digital utbildning Rätt Fokus SME via Zoom. Certifieringsutbildning. Utbildningen uppdelad på två tillfällen, 14 april (dag 1), 21 april (dag 2).

Evenemang

15 april 2021 - Ökat Fokus i Styrelsearbetet: Ordföranderollen - onlineutbildning

Utbildningstillfälle: 15 april 2021 - Ökat Fokus Ordföranderollen - onlineutbildning.

Utbildning

19 april 2021 - STYRELSEVECKAN KRONOBERG ONLINE: Dags att sälja eller köpa - vad behöver styrelse och ägare veta om företagsöverlåtelser? Webbinarium med RosholmDell

STYRELSEVECKAN KRONOBERG ONLINE: Dags att sälja eller köpa - vad behöver styrelse och ägare veta om företagsöverlåtelser? Det finns mycket att tänka på innan avtalet skrivs under. Lär dig mer om företagsöverlåtelser av erfarna affärsjurister! Webbinarium kl 12.15-13.30 med advokatbyrån RosholmDell.

Utbildning

20 april 2021 kl 13.30-14.15 -Föreningsstämma online

Det är dags för vår föreningsstämma som 2021 - precis som 2020 - arrangeras som ett onlinemöte via Zoom pga pandemin och smittspridningsrisken. Det är godkänt enligt våra stadgar med distansmöte och en länk till videomötet kommer att mejlas till de anmälda.

Utbildning

20 april 2021 - STYRELSEVECKAN KRONOBERG ONLINE: När drevet går – råd till styrelser om mediahantering? Webbinarium med Södra

STYRELSEVECKAN KRONOBERG ONLINE: När drevet går – råd till styrelser om mediahantering? Ibland uppstår situationer i företag som väcker intresse hos media. Positiva nyheter är trevliga att hantera men hur handskas man med de negativa? Webbinarium med Södra 2021-04-20 kl 12.15-13.30.

Nyheter

Extra stort onlineutbud under vårterminen: Gå Rätt fokus och få ditt styrelsecertifikat

Ända sedan pandemins start har StyrelseAkademien verkat för att ställa om - inte ställa in. Under vårterminen 2021 görs ännu en satsning med extra många tillfällen att gå certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) i onlineversion.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Ordförandes roll och funktion för strategisk förnyelse och innovation - i noterade bolag

Vad är nyckeln till ett framgångsrikt ordförandeskap och styrelsearbete? I samband med en ny forskningsrapport från Handelshögskolan i Stockholm bjuder StyrelseAkademien in till ett öppet frukostwebbinarium den 18 maj.

Nyheter

Nya upplagan av Vägledning till god styrelsesed är här

Den fjärde upplagan av Vägledning till god styrelsesed har uppdaterats med avsnitt om bland annat cyber security, styrelsens relation med det omgivande samhället samt vad man bör tänka på innan man tackar ja till ett styrelseuppdrag.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: