Styrelsemagasinet

I Styrelsemagasinet får du ny kunskap och inspiration för ett värdeskapande styrelsearbete genom att andra delar nyheter och sina erfarenheter.

Ett urval från nummer 1, 12 juni 2023

Möt 2022 års guldklubbevinnare

Ulrika Francke och Carl-Henric Svanberg stod i december 2022 som vinnare av det ärofyllda priset Guldklubban. Här möter du dem i en längre intervju.

Läs mer

Polarbröd efter branden

Mitt i pandemin brann Polarbröds bageri ner till grunden. Huvudägaren och styrelseordföranden Karin Bodin fick uppbåda all styrka för att klara krisen. Till sin hjälp hade hon en skicklig styrelse.

Läs mer

Idogt arbete ger resultat

Styrelseakademiens mission är ”att stärka svenska företags resultatförmåga genom professionalisering av styrelsearbetet”. Samt vara en viktig påverkansgrupp i Sverige och internationellt.

Läs mer

Vi behöver mötas

Åtta av tio företagare väljer att inte ha någon extern ledamot i sin styrelse. Det visar en undersökning från Företagarna 2022.

Läs mer

Skapa ett WOW i dina presentationer

Varför är presentationer ofta så tråkiga? Den frågan ledde Micke Hermansson ut i världen. Nu reser han runt och berättar hur man fångar en publik – hur torrt budskapet än är.

Läs mer

Tidningen Professionellt Styrelsearbete byter namn till Styrelsemagasinet och kommer inte att distribueras som tryckt tidning. Den publiceras som webbtidning men även laddas ner i pdf-format. I tidningsarkivet hittar du också äldre nummer av Professionellt Styrelsearbete - från 2016 och framåt.