Välkommen till Styrelseakademien Västernorrland

Vi vill ha ett framgångsrikt näringsliv och tillväxt i Västernorrland. Då är styrelsearbetet avgörande, det är vi övertygade om. Hos oss kan du höja din styrelsekompetens, inspireras till att tänka nytt och skaffa ett starkt och bra nätverk på hemmaplan. Men vi gör inte arbetet åt dig utan är en plattform för din egen – och ditt företags – utveckling.

Kontakt

  • profile

    Susanna Koivuranta

    Ordförande

split

Rätt fokus i styrelsearbetet

Bli certifierad styrelseledamot och bidra till en professionell styrning och utveckling av bolaget. Utbildningen är inriktad mot små och medelstora aktiebolag (SME), men är relevant även för större och noterade bolag. 6-7 november kl 08.30-17.00 i Sundsvall

Läs mer
split

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer
split

Aktiviteter och event

Ditt nätverk kan aldrig blir för stort. Eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter.

Läs mer
split

Utbildningar

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer

Våra samarbetspartners

Styrelse

Vi verkar för värdeskapande och professionellt styrelsearbete i Västernorrland. Vår ambition är att skapa intresse hos företag och individer och välkomnar alla med intresse för bolagsstyrning. Vi skapar mötesplatser och ordnar utbildningar. Du hittar oss också på sociala medier under Styrelseakademien Västernorrland.

Vem vet, kanske kan vi inspirera dig till att ta första steget mot en extern styrelse? Eller att söka ett styrelseuppdrag? Här ges möjligheter att utvecklas inom ett mycket intressant område som vi vet är avgörande för företags fortsatta utveckling.

Välkommen till oss!

Susanna Koivuranta, ordförande

Valberedning

Adress

Fakturaadress: 
SA Västernorrland
c/o PK Group
Box 96
851 02 Sundsvall