Välkommen till Styrelseakademien Östsverige

Är du företagare, entreprenör och/eller styrelseledamot? Vi finns till för att hjälpa dig att utveckla ditt styrelsearbete. Som medlem får du ett smörgåsbord av värdefull styrelsekunskap där du kan plocka det som passar dig och på så sätt nå framgång. Vår region täcker Östergötland och delar av Södermanland.

Kontakt

 • profile

  Yvonne Anglesjö

  Verksamhetsledare/Affärsutvecklare

 • profile

  Jeanette Hellgren

  Kansli

split

Föreningsstämma 3 april

Vi håller vår ordinarie Föreningsstämma den 3 april 2024. Medlemmar kallas per epost. Uppdaterat 240213.

split

Utbilda dig i Åtvidaberg

I samarbete med Åtvidabergs Näringslivscentrum och Åtvidabergs Sparbank kan vi den 8 och 15 maj erbjuda certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet i Åtvidaberg.

Läs mer
split

Utbilda dig i Finspång

I samarbete med Tillväxt Finspång kan vi den 16 och 23 april erbjuda certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet i Finspång.

Läs mer
split

Jobba jämställt - en utmaning och en styrka i styrelsearbetet

Exklusivt erbjudande för dig som gått Styrelseakademiens Rätt fokus! i samarbete med Länsstyrelsen Östergötland bjuder vi in till en träff där vi kommer prata om att jobba jämställt.

Läs mer
split

Utbilda dig i Nyköping

I samarbete med Grant Thornton, Nyköpings kommun, Almi och Företagarna Nyköping - Oxelösund kan vi den 11 och 17 april erbjuda certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet i Nyköping.

Läs mer
split

BoardMatch

BoardMatch är ett matchningsevent där bolag genom ägare eller valberedningar får chansen att möta styrelseledamöter eller styrelsementorer som söker uppdrag. Nästa tillfälle är den 5 februari i Norrköping

Läs mer
split

Ordförandenätverk Östsverige

Styrelseakademien Östsveriges ordförandenätverk är ett exklusivt forum där medlemmarna får möjlighet att utbyta erfarenheter kring utveckling av bolagsstyrning och värdeskapande styrelsearbete genom ordföranderollen. Alla deltagare är ordförande i minst en styrelse.

Läs mer
split

After(Board)Work

Mingel och nätverkande för medlemmar i Styrelseakademien Östsverige! Träffa styrelsekollegor och gör många nya bekantskaper. Passa på att mingla, nätverka, och ställa frågor på After(Board)Work. Nya datum planeras.

Läs mer
split

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer
split

Aktiviteter och event i hela Sverige

Ditt nätverk kan aldrig bli för stort eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter.

Läs mer
split

Utbildningar i hela Sverige

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer

Våra samarbetspartners

Styrelse

Varje år genomför vi en mängd utbildningar och evenemang för att bidra till Östsveriges  utveckling. De gör att våra medlemmar kan skapa långsiktigt värde i sina företag, och samtidigt knyta värdefulla kontakter för framtiden. 

Som medlem i Styrelseakademien kan du bland annat gå någon av våra populära utbildningar, certifiera dig i styrelsearbete, få hjälp att hitta nya kompetenta styrelseledamöter, utvärdera din styrelses arbete eller delta i våra medlemsträffar och seminarier.  

Förutom allt vi erbjuder våra medlemmar finns vi även här som en rådgivande resurs för länets företag. Vi kan bland annat stötta under tillväxtresan, bena upp strategiskt och operativt arbete samt underlätta ett mer aktivt och kompetent styrelsearbete.  

Målet är ett blomstrande lokalt näringsliv där alla företag, stora som små, kan bedriva sin verksamhet på ett vinnande och hållbart sätt. Vare sig det handlar om att förvalta och stärka eller ge sig ut på en spännande tillväxtresa med internationell expansion.  

Välkommen!

Astrid Brissman, Ordförande

 • profile

  Astrid Brissman

  Ordförande

 • profile

  Gunilla Brynell-Johansson

  Vice Ordförande

 • profile

  Anneli Larsson

  Ledamot

 • profile

  Micke Lidman

  Ledamot

 • profile

  Matthias Trygg

  Ledamot

 • profile

  Nils Ringborg

  Ledamot

Valberedning

 • profile

  Camilla Ekstrand Hemlin

  Sammankallande

 • profile

  Eva Holmgren

  Ledamot

 • profile

  Pontus Lindblom

  Ledamot

 • profile

  Heléne Njord-Westerling

  Ledamot

Kontakt

ostsverige@styrelseakademien.se

Adress

Styrelseakademien Östsverige
Björnsbacken 25
585 77 Vreta kloster

Organisationsnummer föreningen:
822003-3677