Välkommen till Styrelseakademien Sydost

Bland våra ca 340 medlemmar hittar du ägare, vd:ar och styrelseledamöter men vi välkomnar naturligtvis även dig som vill påbörja din styrelsekarriär eller behöver förstå hur styrelsearbetet fungerar i ditt yrke.

Kontakt

split

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer
split

Aktiviteter och event

Ditt nätverk kan aldrig blir för stort. Eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter.

Läs mer
split

Utbildningar

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer
split

Månadens medlem

Vår verksamhetsledare Charlotte Heliosson intervjuar varje månad en av Styrelseakademien Sydosts medlemmar. Denna gång är det Tommy Hagaton från Nättraby i Blekinge.

Läs mer
split

Månadens fråga

Styrelseakademien Sydosts egen styrelseexpert Nils-Erik Persson svarar varje månad på en fråga. Denna gång undrar en medlem vad som gäller juridiskt när styrelsen är oense i ett beslut.

Läs mer
split

Externa ledamöter

Vår förening har länge hjälpt bolag att hitta rätt kompetens till styrelsen, ofta en extern ordförande, för att lyfta styrelsearbetet. Vi kan ta hand om hela processen från annonsering till alla 8000 medlemmar till bl a ansöknings-bekräftelser, kandidaturval och intervjuscheman under ledning av Nils-Erik Persson eller Linda Petersson.

Läs mer

Våra samarbetspartners

Styrelse

Utöver ett lokalt nätverk och personliga relationer, som i sin tur kan leda till uppdrag, kan du gå någon av våra populära utbildningar och certifiera dig i styrelsearbete så att du verkligen gör skillnad i styrelserummet.

Tillsammans med våra strategiska partners bjuder vi in dig till våra nätverksträffar, alltid med inspirerande talare och på intressanta platser. Vi kommer dessutom att erbjuda styrelseevenemang i form av Styrelseveckor, Guldklubban och AfterBoardWork som inspirerar och gör dig bättre rustad att möta framtiden.

Välkommen!

Kenneth Lundin, Ordförande 

 • profile

  Kenneth Lundin

  Ordförande

 • profile

  Ulrika Fransson

  Ledamot Kronobergs län

 • profile

  Matz Magnusson

  Ledamot Kronobergs län

 • profile

  Bengt Sjöstedt

  Ledamot Kalmar län

 • profile

  Malin Bornerheim

  Ledamot Blekinge län

 • profile

  Elin Runbert

  Ledamot Blekinge län

 • profile

  Anna Tingfors

  Ledamot Kalmar län

 • profile

  Charlotte Heliosson

  Verksamhetsledare

Valberedning

 • Jan Kellerth, sammankallande

 • Eva-Marie Andersson

 • Lotta Rubensson

Adress

StyrelseAkademien Sydost
Framtidsvägen 12 A
Växjö Linnaeus Science Park
351 96 Växjö

Fakturaadress: 
se ovan

Organisationsnummer föreningen:
829502-4072