Välkommen till Styrelseakademien Värmland

Styrelseakademien Värmland vill bidra till ett starkare värmländskt näringsliv genom att underlätta ett aktivt och professionellt styrelsearbete. När vi ger styrelsen rätt verktyg så kan de hjälpa företagets ledning att hitta rätt väg framåt och skapa tillväxt och lönsamhet – på ett hållbart sätt. Vi ger dig kunskap och redskap så att du kan fortsätta att utvecklas.

Kontakt

split

"Rätt fokus i styrelsearbetet" - utbildning 7 och 20 november

"Rätt fokus i styrelsearbetet" ger dig grunderna och verktygen, så att du på ett professionellt sätt kan bidra till att utveckla ditt bolags lönsamhet och prestation på lång sikt. Utbildningen kan direkt omsättas i praktisk verklighet.

Läs mer
split

Ökat fokus: ordföranderollen - utildning 8 november

Välkommen till en utbildning uppdelad i tre delar som tillsammans lotsar dig in i rollen som styrelseordförande i små eller medelstora, privata såväl som noterade aktiebolag.

Läs mer
split

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer
split

Aktiviteter och event

Ditt nätverk kan aldrig blir för stort. Eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter.

Läs mer
split

Utbildningar

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer

Styrelse

Styrelseakademien Värmlands ledamöter har en bredd av erfarenheter och kompetenser från många olika branscher och ett brinnande intresse för att utveckla styrelsearbete. Här hittar du namn och kontaktuppgifter till oss. Enklast når du oss genom att mejla till varmland@styrelseakademien.se.

Valberedning

Adress

StyrelseAkademien Värmland
c/o Admia
Herrgårdsgatan 20
652 24 Karlstad

Fakturaadress: 
varmland@styrelseakademien.se

Organisationsnummer föreningen:
874001-7416

Om våra styrelsecaféer

Om våra utbildningar

Foton från våra aktiviteter