Välkommen till Styrelseakademien Värmland

Styrelseakademien Värmland vill bidra till ett starkare värmländskt näringsliv genom att underlätta ett aktivt och professionellt styrelsearbete. När vi ger styrelsen rätt verktyg så kan de hjälpa företagets ledning att hitta rätt väg framåt och skapa tillväxt och lönsamhet – på ett hållbart sätt. Vi ger dig kunskap och redskap så att du kan fortsätta att utvecklas.

Kontakt

split

Rätt fokus i styrelsearbetet - utbildning 4 och 17 oktober

Ta chansen att certifiera dig i styrelsearbete och bidra på ett professionellt sätt till bolagets utveckling.

Läs mer
split

Styrelsecafé och utdelning av Guldklubban 11 oktober

Välkommen till höstens första styrelsecafé då vi träffas klockan 17.00 för att dela ut Guldklubban till Värmlands kandidat! Vi får också tid för mingel och givande diskussioner.

Läs mer
split

Rätt fokus: ordföranderollen - utbildning 16 november

Bli lotsad in i rollen som styrelseordförande så att du kan skapa bästa möjliga förutsättningar för bolaget.

Läs mer
split

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer
split

Aktiviteter och event

Ditt nätverk kan aldrig blir för stort. Eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter.

Läs mer
split

Utbildningar

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer

Styrelse

Styrelseakademien Värmlands ledamöter har en bredd av erfarenheter och kompetenser från många olika branscher och ett brinnande intresse för att utveckla styrelsearbete. Här hittar du namn och kontaktuppgifter till oss. Enklast når du oss genom att mejla till varmland@styrelseakademien.se.

Valberedning

Adress

StyrelseAkademien Värmland
c/o Admia
Herrgårdsgatan 20
652 24 Karlstad

Fakturaadress: 
varmland@styrelseakademien.se

Organisationsnummer föreningen:
874001-7416

Om våra styrelsecaféer

Om våra utbildningar

Foton från våra aktiviteter