Välkommen till Styrelseakademien Stockholm

Är du företagare, entreprenör och/eller styrelseledamot? Vi finns till för att hjälpa dig att utveckla ditt styrelsearbete. Som medlem får du ett smörgåsbord av värdefull styrelsekunskap där du kan plocka det som passar dig och på så sätt nå framgång. Vår region täcker Stockholm, Uppsala, Södertälje och Gotland.


split

Våra lokala utbildningar

Hos oss kan du planera din personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete. Utöver vårt nationella utbud erbjuder vi ytterligare några utbildningar unika för vår region.

Läs mer
split

Aktiviteter och event

Vi erbjuder ett späckat program av kunskaps- och nätverkshöjande medlemsaktiviteter i våra olika regioner Stockholm, Uppsala, Södertälje och Gotland. Seminarier, Boardmatch, "Styrelsens dilemma" och mycket mer.

Läs mer
split

Styrelseutbildningar för offentlig sektor

Med vår satsning att stärka styrelsens arbete inom offentlig sektor erbjuder utbildningar för dig som är politiker, förvaltningschef, kommundirektör eller vd för ett kommunalt- eller regionalt ägt bolag.

Läs mer
split

Medlemstjänster

Medlemskapet ger dig tillgång till tjänster såsom styrelsehjälpen, en kostnadsfri digital tjänst där du får svar på dina styrelserelaterade frågor, mall för styrelse-cv, styrelseutvärdering samt rabatt på externa tjänster.

Läs mer

Aktuellt just nu

Vårt årliga julmingel 19 december

Välkommen att mingla in julen tillsammans med Styrelseakademien Stockholms medlemmar. Vi bjuder på mat, dryck, livemusik, tävlingar, goodie-bags och en fantastisk utsikt över Stockholms innerstad.

Läs mer

Visning av Elements lokaler

I mars flyttar vi till nya lokaler. I och med det kan vi erbjuda dig som är medlem möjlighet att arbeta under samma tak som vi. Vill du veta mer? Välkommen på visning 12 december.

Läs mer

Valberedningen söker intresserade styrelseledamöter

Valberedningen för Styrelseakademien Stockholm arbetar i nuläget med sitt uppdrag att förbereda förslag till styrelsesammansättning inför årsstämman 2024

Läs mer

Läs vårt senaste nyhetsbrev

Som medlem får du vårt nyhetsbrev Aktuellt åtta gånger per år. Här kan du ta del av det senaste inom styrelsearbete, medlemsträffar och utbildningar.

Läs mer

After(board)Work

Våra After(board)works är ett perfekt tillfälle att träffa styrelsekollegor, engagerade inom föreningen och många nya bekantskaper. Här kan du se alla tillfällen i närtid.

Läs mer