Välkommen till Styrelseakademien Stockholm

Är du företagare, entreprenör och/eller styrelseledamot? Vi finns till för att hjälpa dig att utveckla ditt styrelsearbete. Som medlem får du ett smörgåsbord av värdefull styrelsekunskap där du kan plocka det som passar dig och på så sätt nå framgång. Vår region täcker Stockholm, Uppsala, Södertälje och Gotland.


split

Lokala styrelseutbildningar i Stockholm

Hos oss kan du planera din personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete. Utöver vårt nationella utbud erbjuder vi ytterligare några utbildningar unika för vår region.

Läs mer
split

Aktiviteter och event i Stockholm

Vi erbjuder ett späckat program av kunskaps- och nätverkshöjande medlemsaktiviteter i våra olika regioner Stockholm, Uppsala, Södertälje och Gotland. Seminarier, Boardmatch, "Styrelsens dilemma" och mycket mer.

Läs mer
split

Medlem i fokus

Nyfiken på vilka som är medlemmar hos oss? Här möter du några av dem och de delar med sig av sina erfarenheter från såväl styrelsearbete, karriär som livet i stort och smått.

Läs mer
split

Medlemstjänster

Medlemskapet ger dig tillgång till tjänster såsom styrelsehjälpen, en kostnadsfri digital tjänst där du får svar på dina styrelserelaterade frågor, mall för styrelse-cv, styrelseutvärdering samt rabatt på externa tjänster.

Läs mer
split

Nyhetsbrevet Aktuellt

I vårt nyhetsbrev får du ta del av nyheter som berör dig som arbetar i styrelser. Omvärldsbevakning, tips på evenemang och utbildningar likaså. Aktuellt utkommer med åtta nummer per år under höst och vår.

Läs mer
split

Styrelseutbildningar för offentlig sektor

Med vår satsning att stärka styrelsens arbete inom offentlig sektor erbjuder utbildningar för dig som är politiker, förvaltningschef, kommundirektör eller vd för ett kommunalt- eller regionalt ägt bolag.

Läs mer

Aktuellt just nu

Styrelseutbilda dig i ljuvliga Piemonte, Italien

Det är med stor glädje vi för första gången kan erbjuda denna exklusiva möjlighet att kombinera styrelseutbildning med aktiviteter i absolut toppklass i norra Italien. Resan äger rum 14-18 oktober.

Läs mer

Läs vårt senaste nyhetsbrev

Som medlem får du vårt nyhetsbrev Aktuellt åtta gånger per år. Här kan du ta del av det senaste inom styrelsearbete, medlemsträffar och utbildningar.

Läs mer

Styrelsens roll och ansvar för cybersäkerhet

I vår fördjupningskurs om cybersäkerhet ger vi dig som styrelsemedlem de grundläggande verktyg du behöver för att kunna fatta välgrundade beslut som skyddar och stärker verksamheten i en digital era.

Läs mer

Styrelsehjälpen - vår digitala experttjänst

Här kan du få svar på din styrelserelaterade fråga. Tjänsten täcker ett antal specifika områden där Styrelseakademien är länken mellan dig som medlem och våra partners och experter.

Läs mer

Styrelselyftet - ny tjänst från Styrelseakademien Stockholm

Vill du se till att styrelsearbetet når sin fulla potential? Styrelselyftet är en unik tjänst där vi deltar på bolagets ordinarie styrelsemöte för att identifiera utvecklingspotential och ge värdefull

Läs mer