Välkommen till Styrelseakademien Norr

Vi brinner för företagande och styrelsearbete och vill - på alla sätt vi kan - bidra till utvecklingen av näringslivet i den norra delen av vårt land. Styrelseakademien Norr finns i Norrbotten, Västerbotten och norra Västernorrland och vi arbetar aktivt med att skapa mötesplatser med möjligheter för nätverkande, inhämtande av kunskap och erfarenhetsutbyten.

Hos oss kan du planera din personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete. Vi utbildar styrelseledamöter och ägare inom värdeskapande styrelsearbete och hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet. Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar för just din styrelse och företagsledning.

Kontakt


split

Ett medlemskap som gör skillnad

Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, styrelseförmedling, styrelseutvärderingar, opinionsbildning och nätverkande.

Läs mer
split

Frukostmöten

På våra frukostmöten bjuder vi medlemmar på strategisk kunskap, nätverkande och en god frukost - en inspirerande start på dagen! Vi ses en gång i månaden i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik.

Läs mer
split

Ägarfokus - onlineutbildningar

Kortare utbildningar med ägarfokus online. Välkommen till Aktieägaravtal - för bolagets bästa! och Framgångsrik ägarstyrning och ägardirektiv.

Läs mer

Våra samarbetspartners

Vi skapar arenor för kunskap, nätverkande och utveckling!

Vi strävar efter att ge våra medlemmar största möjliga nytta av sitt medlemskap. Tillsammans med utvalda partners bjuder vi på inspiration och strategisk kunskap i form av föreläsningar (digitalt och fysiskt) som ska leda till bättre och mer lönsamma företag. Efter våra träffar upplever våra besökare att de, utöver ett brett nätverk, får med sig något konkret som de direkt kan applicera i sitt styrelsearbete och företagande.

Vi håller utbildningar, fysiska och digitala på alla nivåer, både grund-, fördjupnings- och högre utbildningar samt kortare fokusutbildningar i särskilt styrelse- och ägarintressanta ämnen. Dessutom genomför vi varje termin ett antal skräddarsydda utbildningar och workshops anpassade till specifika grupper (t.ex. styrelser eller ledningsgrupper).

Utöver detta hjälper vi företag som vill annonsera efter kunniga styrelseledamöter/ ordföranden och har en rad mycket lyckade exempel på företag där vi hjälpt till med rekrytering av extern styrelsekompetens.

Kan vi hjälpa dig utvecklas?

Välkommen på våra tillställningar och som medlem i Styrelseakademien Norr!

Olof Degerfeldt, ordförande

Styrelse

Södra Västerbotten

Norra Västerbotten

Norrbotten

Norra Västernorrland

Valberedning

Adress

Styrelseakademien Norr
c/o Företagarna Västerbotten
Magasinsgatan 7, 3 tr
903 27 Umeå

Fakturaadress: 
Styrelseakademien Norr
Lin 1124 Scancloud
831 97 Östersund

E-post: lin1124@pdf.grantthornton.se

Organisationsnummer föreningen:
897002-0221