Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

Vi är mötesplatsen med fokus på styrelsefrågor och nyttan av att ha en aktiv styrelse. Hos oss möter du inspirerande föreläsare som berättar om styrelsearbetet i alla tillväxtskeden i ett företags livscykel. Du höjer din kompetens, t ex genom en av våra populära styrelseutbildningar, och får ett värdefullt nätverk som blir en framgångsfaktor för dig och ditt bolag.

 

I ditt medlemskap ingår följande:
- Ett 30-tal styrelseträffar med kompetensutveckling i hela länet.
- Delta kostnadsfritt i styrelseträffar i hela Sverige.
- Styrelseutbildning med certifiering (medlemsrabatt).
- Annonseringstjänst med erbjudande om styrelseuppdrag.
- Alumniträffar för dig som gått Rätt Fokus.
- Erbjudande unik Vd- och styrelseansvarsförsäkring.
- Medlemswebb med kunskapsbank.
- Tidningen ”Professionellt styrelsearbete” 4 ggr/år.

 

Välkommen!

Anders Nyström
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

StyrelseAkademien Jönköpings län 2020

Presentation, Medlemskap och Nyhetsbrev StyrelseAkademien Jönköpings län 2020

Utbildning

Rätt Fokus SME - Styrelseutbildning 2021

Fyra tillfällen 2021; Digital; Torsdag 25 februari, fredag 26 februar, torsdag 11 mars och fredag 12 mars 2021. Alla tillfällen kl.8.30 - ca kl.12.00. 19 och 29 april 2021, 23 och 30 september 2021 och 18 och 25 november 202

Utbildning

7 oktober 2021 Ökat Fokus i styrelsearbetet – Ordföranderollen

Utbildningstillfälle: 7 oktober 2021 i Jönköping på Scandic Elmia med lärare Torsten Örtengren.

Utbildning

20 april och 21 oktober 2020 Ökat Fokus i styrelsearbetet - Strategi

Ökat Fokus Strategi äger rum den 20 april och 21 oktober 2021 i Jönköping på Scandic Elmia.

Utbildning

Alumniträffar Rätt Fokus SME 2021

Välkommen till våra Alumniträffar Rätt Fokus 2021 med fördjupningsteman från Rätt Fokus SME. Vi kör digitalt om corona är kvar annars träffas vi på Scandic Elmia i Jönköping kl 17 - 20.

Utbildning

Annonseringstjänst när du söker styrelseledamöter

Finn rätt styrelsekompetens - Annonsera hos StyrelseAkademien

Statistik/historik medlemsåret 2020

Vad gjorde vi egentligen 2020?

Stephanie Bakkenist och Sotiris Delis i JP 20 januari 2021

Intervju i JP 20 januari 2021 med två av våra medlemmar Stephanie Bakkenist, International Sales Director at Convergo AB och Sotiris Delis, konsult inom finansbranschen.

22 januari 2021 kl. 12.20-13.30

Nils-Erik Persson och Linda Petersson beskriver hur StyrelseAkademien verkar för att hjälpa bolag t ex i Sydost och Jönköpings län att hitta externa ordförande/ledamöter. Ni får också höra Juha Savolainen, en av delägarna till Savotech AB (utvecklar och tillverkar lim till industrin) i Hestra.

29 januari 2021 Webbinarium kl. 08.30 - 11.00 - 14.00 Webbinarium i samarbete med Almi och Insatt AB

Väntelista - Smart bolagsstyrning - Fördjupningsutbildning 6 stycken webbinarium under våren 2021 Sex tillfällen med start den 29/1 mellan kl 8.30-11.00. Övriga tillfällen; 26/2, 19/3, 16/4, 7/5 och 28/5. Allt genomförs digitalt - dvs du kan delta därifrån det passar dig. Kostnad: 1.000 kr exkl moms, värdet är 10.000 kr.

Webbinarium den 5 februari 2021 kl 08.15-09.30 med Svante Forsberg, ordförande StyrelseAkademien Sverige

Vilka opinionsfrågor driver StyrelseAkademien Sverige? Svante Forsberg, ordförande StyrelseAkademien Sverige föreläser och svarar på frågor.

Utbildning

Digital Rätt Fokus SME 25 februari - 12 mars 2021 i samarbete med SA Skåne

Utbildningen sker i samarbete med StyrelseAkademien Skåne. Torsdag 25, fredag 26 februari, torsdag 11 och fredag 12 mars (4 halvdagar mellan kl.8.30 - ca kl.12.00. Inloggning från kl 8.00. Vi använder oss av Zoom.

Nyheter

Extra stort onlineutbud under vårterminen: Gå Rätt fokus och få ditt styrelsecertifikat

Ända sedan pandemins start har StyrelseAkademien verkat för att ställa om - inte ställa in. Under vårterminen 2021 görs ännu en satsning med extra många tillfällen att gå certifieringsutbildningen Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME) i onlineversion.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

Nyheter

Nu finns Master fokus även som onlineutbildning

Nu finns StyrelseAkademiens högre ordförandeutbildning även i onlineversion: "Master fokus i styrelsearbetet: högre ordförandeutbildning – online". Satsningen är ett led i att digitalisera StyrelseAkademiens utbud och att skapa ökad tillgänglighet över hela landet.

Nyheter

Så kan styrelsen lyfta företaget i sociala medier

Säg att du är ordförande i ett litet eller mellanstort företag. Hur kontrollerar du att företaget syns på rätt sätt i sociala medier? Pr-konsulten Edit Künstlicher arbetar dagligen med det, och hennes svar är något överraskande. Eller kanske inte.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: