Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÖNKÖPINGS LÄN

 

Vi är mötesplatsen med fokus på styrelsefrågor och nyttan av att ha en aktiv styrelse. Hos oss möter du inspirerande föreläsare som berättar om styrelsearbetet i alla tillväxtskeden i ett företags livscykel. Du höjer din kompetens, t ex genom en av våra populära styrelseutbildningar, och får ett värdefullt nätverk som blir en framgångsfaktor för dig och ditt bolag.

 

Välkommen!

Anders Nyström
Ordförande i StyrelseAkademien Jönköping Län

 

Presentation StyrelseAkademien Jönköpings län 2019

Presentation av StyrelseAkademien Jönköping.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet SME - Styrelseutbildning 2019

Nästa tillfälle 26 september och 3 oktober på Gummifabriken i Värnamo och , 21 och 28 november på RC Sports & Business i Jönköping.

Utbildning

Rätt Fokus™ Noterade bolag

Påbyggnadsutbildning för noterade bolag. Förbered dig inför din roll som styrelseledamot i ett noterat bolag. Gå en utbildning som motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav. Läs mer under flik StyrelseAkademien Stockholm om genomförandedatum.

Utbildning

Rätt Fokus Alumniträffar för dig som vill fördjupa dina kunskaper från utbildningen

Tre alumniträffar Rätt Fokus på RC Sports & Business i Jönköping 2019.

Utbildning

Styrelsenätverk för SME företag på Höglandet 2019

Styrelsenätverk för Små- och medelstora företag med fyra träffar 2019 under ledning av vår Rätt Fokus utbildare Marie Morinder. Plats Eksjöhovgård i Sävsjö.

Utbildning

StyrelseAkademien i Jönköpings län i Gnosjöregionen

I samarbete med Gnosjöregionens näringslivsbolag kommer vi att genomföra styrelseträffar under 2019.

Stora Styrelsedagen 2018

Bilder från Stora Styrelsedagen 2018.

5 december - Julavslutning med föreläsning

StyrelseCafé 5 december 2019 kl 17.30 – 19.30 på Glimstedts Advokatbyrå i Jönköping. Tema: Julavslutning med föreläsning.

21 och 28 november - Styrelseutbildning Rätt Fokus SME med certifiering

21 och 28 november 2019 kl kl 9.00–17.00 båda dagarna på RC Sports & Business i Jönköping. Sista anmälningsdag 20 oktober.

26 november - Temat för dagen; Vi kör ett "skarpt" styrelsemöte i ett rollspel

26 november 2019 kl 17 – 20 Styrelsenätverk på Höglandet i samarbete med Nuvab och SNAB. Leds av Marie Morinder. Vi vänder oss till SME företag som vill starta ett styrelsearbete eller vidareutveckla det ni redan har idag.

12 november - "Hur tar man fram ett ägardirektiv och vad gäller VD-avtalets utformning"

StyrelseFrukost 12 november 2019 kl 07.30 – 09.00 på Vaxblekargårdens Hotel & Konferens i Eksjö i samarbete med Eksjö.nu.

Nyheter

Omvärldsanalys

Fortsatt optimism bland svenska vd:ar, men även en historisk ökning av pessimism. Så kan man sammanfatta årets CEO Survey som genomförts för 22:a året i rad av revisionsföretaget PWC. Drar man slutsatser av undersökningen bör strategier som handlar om AI, hantering av kunddata, cyberhot och kompetensförsörjning vara frågor som är heta på styrelseborden framöver.

Nyheter

Almedalen 2019

Snart drar 2019 års Almedalsvecka igång. Är du på plats i Visby och är intresserad av styrelsefrågor? Kom till seminarierna som StyrelseAkademien arrangerar respektive deltar på. Välkommen!

Nyheter

Nytt mål om styrelsearvode

Högsta förvaltningsdomstolen har ett nytt mål på sitt bord som rör styrelsearvode. Denna gång är parterna Skatteverket och en enskild advokat. Frågan gäller huruvida advokatens arvode som styrelseordförande ska klassas som inkomst av tjänst eller som inkomst av näringsverksamhet.

Nyheter

Intervju med nya ordförande Svante Forsberg

Fallskärmsjägare och brandmän är inga tuffingar. Det säger Svante Forsberg – och han refererar till sig själv. I ungdomen var han nämligen båda, och till skillnad från alla andra ordföranden i StyrelseAkademien före honom kan han skryta med att ha förlöst sju barn. Det lärde honom att vara ödmjuk, samarbeta – och att behålla lugnet. 

Nyheter

Svante Forsberg ny styrelseordförande

Svante Forsberg är ny styrelseordförande för StyrelseAkademien Sverige. Han utsågs vid föreningsstämman den 21 maj. Han efterträder Per Westerberg som har haft posten i tre år.

Nyheter

Vd orsakade skada - styrelsen fick betala

Ett mindre familjeägt företag med externa styrelseledamöter gick i konkurs. Då visade det sig att vd i flera år hade undanhållit för styrelsen att ekonomin var mycket ansträngd. Efter konkursen riktades krav mot styrelsen. Domstolen fann styrelsen ansvarig, eftersom den hade brustit i undersökningsplikten.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: