Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid:
Torsdag 6 februari kl. 13:00-19:00

Plats:
Nolia, Umeå (gratis parkering)

Pris:
1 500 kr (ej medlem)
750 kr (medlem) Passa på att bli medlem - ansök här!

Boka biljett här!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Förening

Dagens talare

Niclas Wikström

Pitebo och trebarnsfar, extremt få universitetspoäng, men har under nästan 20 år startat, drivit och sålt bolag i flertal. Idag VD och medgrundare för Oh My, en kommunikationsbyrå med cirka 100 anställda och kontor i Piteå, Sthlm, Halmstad, Härnösand och Oslo.

Liselott Törngren

Liselott Törngren är kommunikationsstrateg och varumärkesspecialist med inriktning på employer branding inom Gullers Grupp, Sveriges ledande kommunikationsföretag för samhällsaktörer. Liselott har lång erfarenhet både som konsult, egen företagare och föreläsare vilket ger en bred bas för inspiration och spännande diskussioner.

Carolin Runnquist

Är en av Sveriges främsta experter inom Cybersäkerhet, och har mångårig erfarenhet av att arbeta med kris- och cybersäkerhet. Hon föreläser ofta på teman som den nya tidens hot, digitaliseringens ökade sårbarhet och hur man bygger resiliens. Hon kommer senast från en tjänst som Director för Cybersäkerhet hos PwC och arbetar numera hon på Swedbank med innovation för företagslösningar. Carolin har fått utmärkelser som Årets IT-kvinna (2018) och en utav Sveriges supertalanger (2019). Hon har dessutom gett ut boken ”Ledarskap i kris”, genomfört ett TEDx talk på temat krishantering i den moderna världen samt driver F*ckuppodden som är en utav sveriges populäraste poddar på temat ledarskap.

Andreas Ekström

Journalist, författare och föreläsare bortom inspiration! Håller hisnande föreläsningar om den digitala revolutionen, men pratar sällan om teknik utan hans perspektiv är samhället och människorna. Andreas har nått en internationell publik genom TED talk, där en av hans föreläsningar visats över 1,5 miljon gånger och han har besökt nära trettio länder i fem världsdelar för att utbilda både sig själv och andra. Han är aktuell med en kritikerhyllad bok som heter ”Att hitta”, och han utsågs till Årets talare 2019. Hösten 2018 fick han det högsta betyget någonsin av publiken på Webbdagarna, under de sju år evenemanget har funnits.

Nationella partners: