Workshop: Hur profilerar jag mig för styrelseuppdrag?

Vässa din styrelseprofil

Söker du ditt första styrelseuppdrag eller är du på jakt efter fler? Under vår workshop får du vägledning i hur du stärker ditt personliga styrelsevarumärke och skapa en personlig handlingsplan.

Styrelsen är teamet som ska styra företaget och hjälpa ägarna att realisera sin ägarvilja. När en professionell extern styrelse bemannas tittar valberedning och ägare på varje enskild styrelseledamots kompetens och personliga profil. Vanliga frågeställningar är hur hittar valberedning och ägare sin externa styrelse, samt hur gör jag som styrelseledamot för att synliggöra mig som tillgänglig för styrelseuppdrag?

Under workshopen kommer vi att lyfta följande:

Kraven på en styrelseledamot

Rekryteringsprocessen av styrelseledamöter – så går det till
Hur stärker jag min styrelse-profil?
Tips och råd till varandra om hur vi vässar det personliga styrelsevarumärket

Hur gör jag mig tillgänglig för styrelseuppdrag?
Rekryteringsprocessen av styrelseledamöter – så går det till
Styrelsenätverk och var söker jag styrelseuppdrag
Summering av actions för att finna styrelseuppdrag

Efter denna workshop är du välkommen att anmäla dig till en fördjupningsworkshop ”Bygg ditt styrelse-cv” den 16 september. Här hjälper vi varandra att formulera ett styrelse-cv.

Praktisk information

För mer information om utbildningen kontakta Camilla Åkerhielm 
tel. 08-400 250 10 eller camilla.akerhielm@styrelseakademien.se

Försäljningsvillkor
Läs våra försäljningsvillkor här

Några av våra tidigare deltagare

  • Även om man genomgått alla möjliga certifieringar och masterutbildningar så är det från gång till annan bra att spendera några timmar på jordnära praktiska saker som många styrelsearbetare går och funderar på, men aldrig talar öppet om, då det av någon outgrundlig anledning förutsätts att man självklart kan allt om detta med att skaffa nya uppdrag med mera.

    Pelle Norberg

  • Jag har tidigare certifierat mig genom Rätt fokus i styrelsearbetet och ville därför lära mig mer om de bästa vägarna till styrelseuppdrag. Jag fick handfasta tips och råd om hur man bygger nätverk. Dessutom träffade jag många intressanta personer.

    Åsa Rydgren

    Senior Publisher och Brand Manager