Medlemstjänster Stockholm

Som medlem i Stockholmsföreningen har du tillgång till ett antal tjänster som är unika för just oss. För att du ska kunna ta del av tjänsterna behöver du vara inloggad som medlem.

Styrelsehjälpen - digital experttjänst

Styrelsehjälpen är en kostnadsfri digital tjänst där du får svar på dina styrelserelaterade frågor. Tjänsten täcker ett antal specifika områden där Styrelseakademien är länken mellan dig som medlem och våra partners och experter. 

Mall för styrelse-CV

Här kan du ladda ner vår mall som är specifikt inriktad på att samla dina styrelsekompetenser. Du får också några tips om vad du kan tänka på när du skriver ditt styrelse-CV.

Rabatt på externa tjänster

Hubbster:Activate är en digital metod som frigör och konkret aktiverar medarbetarengagemang i linje med en företagsstrategi, plan eller kultur – bottom-up. Som medlem i Styrelseakademien Stockholm får du 25 % rabatt. 

Bordeaser erbjuder dokumenthantering med hög säkerhet och andra smarta, digitala tjänster för styrelser och bolagsledningar. Som medlem i Styrelseakademien Stockholm får du 3 fria testmånader och 25 % rabatt. 

ecoDa är en organisation som samlar styrelseinstitut i Europa. Som medlem i Styrelseakademien har du möjlighet att även bli medlem hos några av ecoDa:s nationella styrelseinstitut till rabatterat pris.