Logga in med BankID

Logga in med BankID - varför måste du logga in och identifiera dig?*

*Notera - vi kontrollerar mot SPAR registret för att uppdatera din aktuella adress i Sverige när du loggar in med BankId. Är du bosatt i utlandet utan svensk adress är det i dagsläget inte möjligt att logga in med BankId på styrelseakademien.se.

Medlemskap och vissa funktioner och tjänster som vi erbjuder är personliga och vi har valt att använda Svenskt BankID för att du ska kunna identifiera dig på ett säkert och enhetligt sätt.

 1. Kan jag som inte har ett BankID logga in på er hemsida/Min sida

  1. I dagsläget kan du inte logga in på Min sida utan att identifiera dig med Svenskt BankID.

 2. Hur gör jag om jag vill anmäla mig till en aktivitet eller utbildning och jag saknar BankID?

  1. I dagsläget kan du inte göra detta på webbplatsen då vi ställer krav på BankID. Tillhör du dem som har en annan typ av BankID eller saknar BankID kontakta den förening som ansvarar för medlemskapet, aktiviteten eller utbildningen så hjälper de dig.

 3. Kan jag anmäla mig till en utbildning på hemsidan utan att identifiera mig med BankID?

  1. I dagsläget kan du inte göra detta på webbplatsen då vi ställer krav på BankID. Tillhör du dem som har en annan typ av BankID eller saknar BankID kontakta den förening som ansvarar för medlemskapet, aktiviteten eller utbildningen så hjälp de dig.

 4. Jag har Svenskt BankID och bor utomlands - kan jag använda mitt BankID för att logga in?

  1. Vi kontrollerar dina adressuppgifter mot SPAR registret för att uppdatera din aktuella adress i Sverige när du loggar in med BankId. Är du bosatt i utlandet utan svensk adress är det i dagsläget inte möjligt att logga in med BankId på styrelseakademien.se.

  2. Fungerar inte ditt BankId och vill du boka en aktivitet eller utbildning ber vi dig kontakta info@styrelseakademien.se

 5. Du försöker logga in med BankID men du får felmeddelande eller inloggning för BankID visas inte?

  1. Vi rekommenderar att du uppdaterar din enhet och dina appar/programvaror. Med ökat säkerhetsrisker ökar leverantörerna av programvara sina uppdateringar för att hålla hög säkerhetsnivå. OM du inte är uppdaterad kan inlogg ing skapa fel eller du inte alls kan logga in.

  2. Följ gärna vår rekommenderade åtgärder för att uppdatera din dator eller mobiltelefon.

 6. Åtgärda de vanligaste felen vid inloggning eller anmälan och att webbläsaren inte uppdaterar sig korrekt. Se åtgärdsförslag här.