Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Bli medlem

____________

PRISER 2023

Medlemskap (1 år) — 1 900 SEK*

Medlemskap (3 år) — 4 560 SEK*

Seniormedlemskap — 95SEK*
För dig som under året fyller 70 år eller mer.

Studentmedlemskap  — 95SEK*
För dig som studerar på heltid.

Gruppmedlemskap — kontakta info@styrelseakademien.se
Är ni fem eller fler personer? Gruppmedlemskapet erbjuder förmånliga priser och en faktura. Varje person är sedan personlig medlem.

*alla priser är inklusive moms

____________

Kontakt

Har du frågor om medlemskapet? Kontakta en av våra 16 lokala föreningar.

 

ETT MEDLEMSKAP SOM GÖR SKILLNAD

Är du medlem erbjuds du rabatterade priser – förutom på utbildningar, kurser, seminarier och nätverksträffar, även på utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

StyrelseAkademien är idag Europas näst största och snabbast växande styrelseinstitut med drygt 8 000 medlemmar runt om i landet. Vi hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet genom utbildning, certifiering i styrelsearbete, styrelseförmedling, opinionsbildning och nätverkande.

Som medlem kan du också prenumerera på mejlutskick med annonser om lediga styrelseuppdrag. Men först och främst erbjuds du en spännande mix av nätverksträffar och kunskapshöjande utbildningar, seminarier och frukostmöten som är ett utmärkt sätt att utbyta erfarenheter, knyta värdefulla kontakter och bredda den framtida rekryteringsbasen. 

Medlemsförmåner

Styrelseutbildning

Vi erbjuder dig medlemspriser på vårt nationella utbildningsprogram med ackrediterade lärare, små, dynamiska studiegrupper och möjlighet till certifiering.

> Läs mer

Kunskapsbanken

Vår Kunskapsbank blir din ständigt uppdaterade informationskälla, som dessutom alltid är tillgänglig när du bäst behöver den.
 

> Läs mer

Medlemstidning

Professionellt Styrelsearbete är Sveriges enda tidning med fokus på ägarstyrning och styrelsearbete landar i din brevlåda fyra gånger per år.
 

> Läs mer

Hitta styrelseuppdrag via våra annonser

Du som är medlem i StyrelseAkademien kan prenumerera på mejlutskick med annonser om lediga styrelseuppdrag. Många hittar sitt första eller fler styrelseuppdrag den här vägen.

> Läs mer om prenumeration på annonser om styrelseuppdrag 

Försäkring

Du får möjlighet att teckna en unik vd- och styrelseansvarsförsäkring – exklusivt tillgänglig för dig som är medlem. Försäkringsskyddet, som är personligt, gör att du som är vd eller styrelseledamot kan skydda dig mot skadeståndsanspråk och slippa att betala ur egen ficka.  

> Läs mer

Nätverk med mångfald

Du erbjuds en spännande mix av nätverksträffar och kunskapshöjande aktiviteter, seminarier och möten som är ett utmärkt sätt att utbyta erfarenheter, knyta värdefulla kontakter och inspireras av kunniga talare.
 

> Läs mer

Nationella partners: